Τετάρτη, 17/07/2019

Ο Σύλλογος Αρχιτεκτόνων Δωδεκανήσου θα πραγματοποιήσει επίσημες συναντήσεις με τους υποψήφιους βουλευτές όλων των κομμάτων

ARXITEKTONES SYLLOGOS

Ομόφωνα αποφάσισε το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Δωδεκανήσου να πραγματοποιήσει επίσημες συναντήσεις με τους υποψήφιους βουλευτές όλων των κομμάτων.

Κύριος λόγος της απόφασης αυτής, είναι το γεγονός ότι δεν έχει υπάρξει καμία απολύτως πρωτοβουλία από πλευράς πολιτείας για την κατάργηση του επίμαχου Προεδρικού Διατάγματος που καταστρατηγεί τα επαγγελματικά δικαιώματα των Αρχιτεκτόνων μηχανικών.

Κατόπιν των συναντήσεων με Στασινό και Ξυνομιλάκη στην Αθήνα, η νέα στρατηγική κίνηση του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων θα είναι η ενημέρωση όλων των υποψήφιων βουλευτών. Σκοπός της συνάντησης είναι να δεσμευτούν απέναντι στα μέλη του Συλλόγου - και προς την κοινωνία γενικότερα - για τις θέσεις τους και τον τρόπο που έχουν σκοπό να αντιμετωπίσουν το συγκεκριμένο ζήτημα.

Οι προσκλήσεις προς τους υποψήφιους βουλευτές θα είναι επίσημες και θα απευθυνθούν σε όλους, ανεξαρτήτως παρατάξεων και κομμάτων. Λόγω της σοβαρότητας που αντιμετωπίζει ο Σύλλογος Αρχιτεκτόνων το θέμα, θα καλούνται οι υποψήφιοι βουλευτές που έχουν ανακοινωθεί επίσημα από τις παρατάξεις τους.

Μέχρι στιγμής υποψήφιοι βουλευτές έχουν ανακοινωθεί επίσημα από τη Νέα Δημορατία (ΝΔ) και το Κίνημα Αλλαγής (ΚΙΝΑΛ) και συγκεκριμένα είναι οι :

Για τη ΝΔ: Ασπράς Αντώνης, Δράκος Στέφανος, Ιατρίδη Μίκα, Κόνσολας Μάνος, Μαυρόγαλου Ελένη, Παππάς Γιάννης, Υψηλάντης Βασίλης.

Για το ΚΙΝΑΛ: Γαβαλά Κατερίνα, Καλοπήτας Βάιος, Κρεμαστινός Δημήτρης, Μπακρυσιώρης Σάραντος, Φτακλάκη Λίτσα και Χατζηγιακουμάκης Βασίλης.

 

BOLAS 16 MONOSTHLO

 

STAVROY ELECTRONICS 2013 mikrh

 

 

 

 

 

-

 

 

KREATAGORA new FINAL