Δευτέρα, 18/03/2019

Νεκρός 46χρονος ναυτικός *** Ανακοίνωση εξέδωσε η εταιρεία Dodekanisos Sea ways

SDREGAS MIXALHS

Ένα θλιβερό περιστατικό, διαδραματίστηκε στην Κάλυμνο, όταν ένας 46χρονος βρέθηκε από τη μητέρα του νεκρός στο ίδιο του το σπίτι!

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστό, το περιστατικό σημειώθηκε προχθές το πρωί και βύθισε στο πένθος και στη θλίψη όχι μόνο την τοπική κοινωνία, αλλά και όλους τους εργαζόμενους της Dodekanisos Seaways στην οποία εργαζόταν ο άτυχος 46χρονος Μιχάλης Σδρέγας, ο οποίος επιχείρησε να ανέβει τα σκαλιά να εισέλθει στην οικία του! Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες φέρεται να έπεσε από τη σκάλα (κάποιοι λένε ότι σκόνταψε) και χτύπησε. Το πρωί η μητέρα του τον εντόπισε χωρίς τις αισθήσεις του. Από το αστυνομικό Τμήμα Καλύμνου που διενεργεί τη σχετική προανάκριση έχει αποκλειστεί η εγκληματική ενέργεια.

Ανακοίνωση για τον χαμό του 46χρονου εξέδωσε η εταιρεία Dodekanisos Seaways, όπου αναφέρονται τα εξής:

«Η μεγάλη οικογένεια της Dodekanisos Seaways έχει βυθιστεί από σήμερα το πρωί σε βαρύ πένθος. Ένα δικό της μέλος, ο ναύτης του ταχύπλοου καταμαράν «Δωδεκάνησος Πράιντ», Μιχάλης Σδρέγας, 46 ετών και πατέρας δύο παιδιών, βρήκε τραγικό θάνατο στα σκαλοπάτια του σπιτιού του στην Κάλυμνο, όπου περνούσε τις μέρες της άδειάς του, μαζί με τη μητέρα του και την αδελφή του.
Σε μια κακή στιγμή σκόνταψε σ' ένα μαρμάρινο σκαλοπάτι και η πτώση του υπήρξε μοιραία. Βρέθηκε νεκρός το πρωί από τη μητέρα του που έπαθε ισχυρό σοκ.

Για τον πρόεδρο της εταιρείας, για τα πληρώματα και τους εργαζόμενους, ο Μιχάλης Σδρέγας υπήρξε ένας σπουδαίος φίλος και αδελφός.

Με το χαμόγελο πάντοτε στα χείλη, με τον καλό τον λόγο και το αστείρευτο χιούμορ του ο Μιχάλης υπήρξε πρότυπο ναυτικού και καλοσυνάτου ανθρώπου που υπηρέτησε για περισσότερα από δεκαπέντε χρόνια την Dodekanisos Seaways την οποία θεωρούσε πάντοτε δεύτερο σπίτι του.

Συγκλονισμένος ο πρόεδρος της εταιρείας κ. Γιώργος Σπανός και οι εργαζόμενοι απευθύνουν και δημόσια τα θερμά συλλυπητήριά τους προς την οικογένειά του υπογραμμίζοντας ότι ο Μιχάλης και η οικογένειά του θα είναι πάντα στις καρδιές μας.
Να σημειωθεί ότι σ' ένδειξη τιμής και μνήμης τα μέλη του πληρώματος θα φέρουν μαύρη κονκάρδα στο στήθος και το πλοίο μαύρες κορδέλες».

BOLAS 16 MONOSTHLO

STAVROY ELECTRONICS 2013 mikrh