Δευτέρα, 24/06/2019

Πραγματοποιήθηκε η πρωτοχρονιάτικη γιορτή του ΚΑΠΗ Δήμου Ρόδου!

KAPH 140135

Μία πολύ ζεστή και όμορφη εκδήλωση διοργανώθηκε στο χώρο του Ροδινιού για τον εορτασμό του νέου έτους. Παλαιά και νέα μέλη του ΚΑΠΗ με τις οικογένειές τους είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα γιορτινό γεύμα με συνοδεία μουσικής.

Το γεύμα παρέθεσε ο Δήμαρχος Ρόδου Φώτης Χατζηδιάκος και η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Άννα Ζωάννου. Χορηγοί της εκδήλωσης ήταν η Δ.Ε.Ρ. Μ.Α.Ε. με τον πρόεδρο κ. Γεώργιο Κακούλη, το Cairo Coffee House & Burger Bar με τον κ. Ελευθέριο Γκιζέτη καιτο εργαστήριο ζαχαροπλαστικής Pane di Capo.

Στην εκδήλωση συμμετείχανοι χορευτικές ομάδες του ΚΑΠΗ και της Κάσσου, που έκλεψαν την παράσταση με το κέφι τους και τους παραδοσιακούς χορούς τους. Η ορχήστρα «Μανουσάκια» πλαισίωσε μουσικά την εκδήλωση ενώ ανάμεσα στα μέλη της ορχήστρας βρέθηκε και ο γιατρός κ. Φίλιππος Λίσγος.

Το γεύμα τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Ρόδου, η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, η πρόεδρος της ΧΕΝ Ρόδου κυρία Δέσποινα Μουτάφη και ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος σε θέματα Ροδίων της διασποράς κ. Κωνσταντίνος Τρέχας.

Την οργάνωση και τον συντονισμό της βραδιάς ανέλαβαν υπάλληλοι του ΚΑΠΗ, του τμήματος Δημοσίων Σχέσεων του Δήμου Ρόδου και της Δ.Ε.Ρ. Μ.Α.Ε. καθώς και τα μέλη της ομάδας έργου κ. Μιχαήλ Τσίκκης, κα. Κατερίνα Αλεξιάδου και κυρία Αγγελική Καραβόλια από τα ΚΑΠΗ Ρόδου, Μεσαιωνικής Πόλης και Ιαλυσού αντίστοιχα.

Ο Δήμαρχος και οι συνεργάτες του θα ήθελαν να ευχαριστήσουν θερμά όσους και όσες συνέβαλαν στην άρτια διοργάνωση της εκδήλωσης και να ευχηθούν μέσα από την καρδιά τους σε όλα τα μέλη του ΚΑΠΗ και τις οικογένειές τους υγεία και ευημερία.

BOLAS 16 MONOSTHLO

STAVROY ELECTRONICS 2013 mikrh

 

 

 

 

 

-

 

 

KREATAGORA new FINAL