Τετάρτη, 22/01/2020

Στο 10ο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού & Προϊόντων Μέλισσας συμμετέχει ο Μιχάλης Δραμουντανής

DM 47683313

Σ΄ ακόμη μια σημαντική Έκθεση (στο 10ο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού & Προϊόντων Μέλισσας), συμμετέχει ο Μιχάλης Δραμουντανής, από την Κρεμαστή, ο οποίος έχει κάνει αισθητή την παρουσία του. Φυσικά, μαζί με τον Μιχάλη Δραμουντανή συμμετέχουν κι άλλοι παραγωγοί από την περιοχή μας, οι οποίοι εκπροσωπούν την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

Το νησί, λοιπόν, του ήλιου, για ακόμη μια φορά δίνει το παρόν στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας 7, 8 και 9 Δεκεμβρίου, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας  ενώ ο Μιχάλης Δραμουντανής συμμετέχει με Κεραλοιφες: Μαστίχα, άγρια λεβάντα, Λουίζα, άγρια μέντα, βάλσαμο, αλόη και για πρώτη φορά παρουσιάζουμε Κεραλοιφή με Κόκκινο βασιλικό... Σας περιμένουμε ελάτε και θα... κολλήσετε! Dm natural farming Rhodes

Μάλιστα, αξίζει ν΄ αναφερθεί ότι μέσα στο τριήμερο το περίπερό του αναμένεται να επισκεφθούν γνωστοί μάγειροι και ηθοποιοί, και βέβαια τις φωτογραφίες θα σας τις κάνουμε γνωστές.

Με την ευκαιρία της συμμετοχής της ΠΝΑΙ στο Φεστιβάλ Μελιού ως τιμώμενη περιφέρεια από όλη την χώρα, αυτή ο αντιπεριφερειάρχης Φιλήμονας Ζαννετίδης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Συνεχίζουμε μαζί με τους παραγωγούς μας την προβολή των τοπικών προϊόντων που παράγονται στα νησιά. Στο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού και Προϊόντων Μέλισσας, φέτος έχουμε την τιμή και την χαρά να είμαστε τιμώμενη περιφέρεια. Με προσήλωση στο έργο μας και με την εξαιρετική συνεργασία που έχουμε με τούς παραγωγούς των νησιών περιοχής ευθύνης της περιφέρειάς μας, πετυχαίνουμε να είμαστε σε πανελλήνιο και ευρωπαϊκό επίπεδο στο επίκεντρο των εκδηλώσεων αυτών».

DM 47573772

 STAVROY ELECTRONICS 2013 aa

STAVROY ELECTRONICS 00

http://www.stavrouelectronics.gr/?

BOLAS 16 MONOSTHLO

00 EYXES TO PRWTO

 ELEHMONHTRIA-EYXES.jpg

09_ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΟ-ΠΑΠΑΣΤΑΜΑΤΗ.jpg

06_FARMAKEIO-FINALE.jpg

 08_GLYKO-PSWMI--pasxa-22-a--.jpg

AGROTIKOS-SYNETAIRISMOS-KREMASTHS-FINALE.jpg

GIANNHS-christmas-PSHTOPWLEIO.jpg

 STAYROULAKHS--FINAL_2.jpg

 

 kastro-logo.jpg

 

 

 

-

 

 

KREATAGORA new FINAL