Δευτέρα, 17/12/2018

Στο 10ο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού & Προϊόντων Μέλισσας συμμετέχει ο Μιχάλης Δραμουντανής

DM 47683313

Σ΄ ακόμη μια σημαντική Έκθεση (στο 10ο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού & Προϊόντων Μέλισσας), συμμετέχει ο Μιχάλης Δραμουντανής, από την Κρεμαστή, ο οποίος έχει κάνει αισθητή την παρουσία του. Φυσικά, μαζί με τον Μιχάλη Δραμουντανή συμμετέχουν κι άλλοι παραγωγοί από την περιοχή μας, οι οποίοι εκπροσωπούν την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

Το νησί, λοιπόν, του ήλιου, για ακόμη μια φορά δίνει το παρόν στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας 7, 8 και 9 Δεκεμβρίου, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας  ενώ ο Μιχάλης Δραμουντανής συμμετέχει με Κεραλοιφες: Μαστίχα, άγρια λεβάντα, Λουίζα, άγρια μέντα, βάλσαμο, αλόη και για πρώτη φορά παρουσιάζουμε Κεραλοιφή με Κόκκινο βασιλικό... Σας περιμένουμε ελάτε και θα... κολλήσετε! Dm natural farming Rhodes

Μάλιστα, αξίζει ν΄ αναφερθεί ότι μέσα στο τριήμερο το περίπερό του αναμένεται να επισκεφθούν γνωστοί μάγειροι και ηθοποιοί, και βέβαια τις φωτογραφίες θα σας τις κάνουμε γνωστές.

Με την ευκαιρία της συμμετοχής της ΠΝΑΙ στο Φεστιβάλ Μελιού ως τιμώμενη περιφέρεια από όλη την χώρα, αυτή ο αντιπεριφερειάρχης Φιλήμονας Ζαννετίδης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Συνεχίζουμε μαζί με τους παραγωγούς μας την προβολή των τοπικών προϊόντων που παράγονται στα νησιά. Στο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού και Προϊόντων Μέλισσας, φέτος έχουμε την τιμή και την χαρά να είμαστε τιμώμενη περιφέρεια. Με προσήλωση στο έργο μας και με την εξαιρετική συνεργασία που έχουμε με τούς παραγωγούς των νησιών περιοχής ευθύνης της περιφέρειάς μας, πετυχαίνουμε να είμαστε σε πανελλήνιο και ευρωπαϊκό επίπεδο στο επίκεντρο των εκδηλώσεων αυτών».

DM 47573772

methodiko paideia6 27 11

 05 XRYSOXOEIO GRAMMATIKOU EYXES

09 ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΟ ΠΑΠΑΣΤΑΜΑΤΗ

04 STAYROULAKHS FINAL

 GIANNHS christmas PSHTOPWLEIO

VASILARAS FINALE Monostilo2

STAYROY XRISTOYG

 

BOLAS 16 MONOSTHLO

 

KREATAGORA new FINAL