Παρασκευή, 24/05/2019

ΚΡΕΜΑΣΤΗ: Γεγονότα που χρειάζεται να τα ψάξει η Αστυνομία! - Ούτε και σήμερα κέρδισε ο Φοίβος

XARAGmenO AYTOKINHTO 1

Δεν γνωρίζουμε ποιοι είναι εκείνοι που γυρίζουν και προκαλούν διάφορες ζημιές στην Κρεμαστή, αλλά σίγουρα είναι γεγονότα που θα πρέπει να τα "ψάξει" η Αστυνομία, προκειμένου ν΄ αντιμετωπιστούν πριν αυτά πάρουν διαστάσεις.

Κατ΄ αρχήν θα πρέπει ν΄ αναφερθεί ότι, χωρίς κάποιο ιδιαίτερο λόγο, γύριζαν οι άγνωστοι δράστες και χάραζαν με κάποιο αιχμηρό αντικείμενο αυτοκίνητα τα οποία ήταν σταθμευμένα σε περιοχές της Κρεμαστής.

XARAGmenO AYTOKINHTO 11

Και βέβαια, οι άνθρωποι είναι τώρα υποχρεωμένοι να καταφύγουν σε συνεργεία προκειμένου να φτιάξουν τις ζημιές που τους προκάλεσαν. Πάντως, όπως έλεγαν οι ιδιοκτήτες των αυτοκινήτων δεν έχουν "διαφορές" με κάποιους άλλους κατοίκους, και είναι δικαιολογημένη η απορία τους γιατί οι άγνωστοι προχώρησαν σε τέτοιου είδους ενέργειες. (Και πριν μερικές ημέρες πάλι είχαμε τα ίδις φαινόμενα, με το να τρυπάνε λάστιχα αυτοκινήτων, να τα... γδέρνουν, κλπ). 

ΕΝΑ ΔΕΥΤΕΡΟ περιστατικό σημειώθηκε νωρίς το απόγευμα, και μάλιστα σε κάποια στιγμή όπου η Κρεμαστή δεν είχε ηλεκτρικό ρεύμα! Κάποιοι, λοιπόν, άγνωστοι, πήγαν κι έβαλαν φωτιά σ΄ ένα κάδο απορριμμάτων, στο δρόμο προς τον Άγιο Φανούριο, όπου δίπλα απ΄ αυτόν υπήρχαν αυτοκίνητα.

Το πώς την γλύτωσαν τα οχήματα ήταν πολύ τυχεροί οι ιδιοκτήτες τους, καθώς κάποια στιγμή ήρθε για μερικά λεπτά το ρεύμα, δίνοντας έτσι την ευκαιρία σε κάποιους περίοικους να σβήσουν τη φωτιά, πριν αυτή πάρει διαστάσεις! Ωστόσο, η φωτιά πρόλαβε κι έκαψε τον κάδο σκουπιδιών.

FOIBOS BARDA 14

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ

Δυστυχώς, ούτε και σήμερα κατάφερε να πάρει ο Φοίβος τους τρεις πολύτιμους βαθμούς που θα του έδινε τη δυνατότητα να "ανασάνει". Παραχώρησε ισοπαλία στον ΠΑΟ Βάρδας, ο οποίος, πάντως, έδειξε καλά σημεία.

Τα πράγματα, λοιπόν, αρχίζουν να γίνονται δύσκολα για την ομάδα της Κρεμαστής, κι αν δεν συνέλθει όσο είναι ακόμη νωρίς, η επιστροφή στο τοπικό πρωτάθλημα θεωρείται δεδομένη, καθώς βρίσκεται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας. 

FOIBOS BARDA 1

FOIBOS BARDA 13

FOIBOS BARDA 15

 

 

 

 

BOLAS 16 MONOSTHLO

STAVROY ELECTRONICS 2013 mikrh

 

 

 

 

 

-

 

 

KREATAGORA new FINAL