Πέμπτη, 23/05/2019

Ραγδαίες οι εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας της 21χρονης φοιτήτριας

KOPELLA LINDOSΌλα δείχνουν ότι οι Λιμενικοί κινήθηκαν σε σωστή κατεύθυνση, μ΄ αποτέλεσμα να εντοπίσουν τους δράστες του εγκλήματος που σημειώθηκε στο νησί μας. Της 21χρονης φοιτήτριας Ελένης Τοπαλίδου, που, όπως είναι γνωστό, βρέθηκε νεκρή σσε περιοή της Λίνδου.

Μάλιστα, σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, οι φερόμενοι ως δράστες (ένας Έλληνας κι ένας Αλβανός, ο οποίος μάλιστα απ΄ ότι λέγεται ο δεύτερος ομολόγησε την πράξη του), αναμένεται να προσαχθούν ενώπιον του Αβακριτή, και τα περαιτέρω.

Βέβαια, το θέμα, όπως είναι γνωστό πήρε τεράστιες διαστάσεις, και μάλιστα το σάιτ newsit.gr, (ρεπορτάζ Ειρήνη Μιλη), αναφέρει ότι, η Ελένη Τοπαλούδη βρέθηκε νεκρή στα βράχια της παραλίας και οι δύο βασικοί ύποπτοι ομολόγησαν λίγο μετά τα μεσάνυχτα. Οι αξιωματικοί που χειρίζονται την υπόθεση θεωρούν ότι οι δυο δράστες, αφού οδήγησαν την άτυχη Ελένη στο σπίτι του ενός, επιχείρησαν να έρθουν σε ερωτική επαφή μαζί της. Όταν η άτυχη κοπέλα αντιστάθηκε, προσπάθησαν να την ακινητοποιήσουν και όταν προσπάθησε να διαφύγει τη χτύπησαν στο κεφάλι με κάποιο αντικείμενο.

Οι δυο δράστες δεν σταμάτησαν εκεί. Θεωρώντας ότι η κοπέλα είναι νεκρή μετά το χτύπημα στο κεφάλι φόρτωσαν το σώμα της στο λευκό βαν και πήραν το δρόμο για τη Λίνδο με σκοπό να ρίξουν το σώμα της στη θάλασσα και να εξαφανίσουν τα στοιχεία σε βάρος τους. Οι δυο καθ΄ ομολογίαν δολοφόνοι εντοπίστηκαν σε υλικό από κάμερες να κινούνται με την άτυχη φοιτήτρια στη Ρόδο λίγο πριν την εξαφάνισή της. Στην διαλεύκανση της υπόθεσης οδήγησαν τόσο η μοιραία διαδρομή όσο και τα ίχνη DNA σε ένα σπίτι όπου πήγε η άτυχη Ελένη.

 Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες και σύντομα φαίνεται ότι θα υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις. Σήμερα αναμένεται και η επίσημη ιατροδικαστική έκθεση για τα αίτια θανάτου, ενώ η σορός της άτυχης φοιτήτριας θα μεταφερθεί στην ιδιαίτερή της πατρίδα, στο Διδυμότειχο

 

 

 

 

 

 

BOLAS 16 MONOSTHLO

STAVROY ELECTRONICS 2013 mikrh

 

 

 

 

 

-

 

 

KREATAGORA new FINAL