Πέμπτη, 23/05/2019

Παιχνίδια της μοίρας: Ο πατέρας της κοπέλας είχε έρθει στην Κρεμαστή πριν δύο χρόνια! Και φέτος για να δει την κόρη του νεκρή!

PARADOSIAKO 11o FESTIBAL XOROU 0

Πολλές φορές η μοίρα παίζει τα δικά της "παιχνίδια"! Και βέβαια δεν ξέρεις σ΄ αυτές τις περιπτώσεις πού μπορείς να το αποδώσεις.

Πριν δύο, περίπου, χρόνια, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κρεμαστής "Η Πρόοδος" είχε προσκληθεί να παραστεί σ΄ εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στην Ξάνθη. Εκεί, όμως, είχαν την ευκαιρία να γνωριστούν με τον αντιπρόεδρο του Συλλόγου Εβριτών Ξάνθης, ο οποίος καταγόταν από το Διδυμότειχο που τους κάλεσε να επισκεφθούν την πόλη του. Και πράγματι, η αποστολή της Κρεμαστής, πήγε στην ακριτική πόλη, γνωρίστηκαν με εκπροσώπους του Διδυμότειχου, οι οποίοι τους φιλοξένησαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, δείχνοντάς τους τις ομορφιές της περιοχής.

Ανάμεσα, λοιπόν, σ΄ αυτούς ήταν και ο Αντιδήμαρχος του Διδυμότειχου, πατέρας της άτυχης φοιτήτριας. Μάλιστα, συζητώντας με εκπροσώπους της Κρεμαστής, έδειχνε απόλυτα ικανοποιημένος από το γεγονός ότι, στο νησί μας βρισκόταν και η κόρη του, δηλώνοντας ότι επρόκειτο σύντομα να έρθει για να την δει.

Και, πράγματι, την επόμενη χρονιά (δηλαδή, πέρσι), ο πατέρας τς κοπέλας ήρθε στη Ρόδο, και μάλιστα συνέπεσε την περίοδο του Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών που διοργανώνει κάθε χρόνο "Η Πρόοδος" στην Κρεμαστή.

Αξίζει δε να σημειωθεί, ότι ο πρόεδρος της "Προόδου", κ. Ν. Μπάτης, τον κάλεσε στο πάλκο κι αφού τον ευχαρίστησε δημοσίως για την φιλοξενία που έτυχαν στο Διδυμότειχο του προσέφερε κι ένα αναμνηστικό δώρο.

Πού να φανταζόταν, λοιπόν, ο άνθρωπος ότι, την επόμενη χρονιά η μοίρα θα του επιφύλασσε ένα πολύ άσχημο παιχνίδι. Πως θα ερχόταν και πάλι στη Ρόδο, αλλά αυτή τη φορά για να αναγνωρίσει το νεκρό κορίτσι του. Την αγαπημένη του κόρη.

Αυτός, λοιπόν, ήταν και ο λόγος που το Διοικητικό Συμβούλιο της Προόδου απέστειλε δύο συλλυπητήρια. Το ένα στον πατέρα της κοπέλας και το άλλο στο Σύλλογο Εβριτών Ξάνθης, (με τον οποίο αδελφοποιήθηκε "Η Πρόοδος"), όπου εκφράζει τα πιο θερμά συλλυπητήρια όλων των μελών του Σλλόγου Κρεμαστής.  

ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ, σε δηλώσεις που έκανε στο σε τηλεοπτική εκπομπή στο ΣΚΑΪ,η μητέρα της νεκρής φοιτήτριας, δήλωσε ανάμεσα στ΄ άλλα πως  «Γκρεμιστήκαν τα πάντα! Ούτε μισή ζωή δεν έχω, είμαι πεθαμένη, έχω θυμό»!

Πιο συγκεκριμένα, με συγκλονιστικό τρόπο περιγράφει τις στιγμές που έχει ζήσει από τη στιγμή που έμαθε ότι η κόρη της, που είχε πάει στη Ρόδο για να σπουδάσει, έπεσε θύμα δολοφονίας.

«Την αναγνώρισε ο μπαμπάς της», είπε, ενώ σε ερώτηση δημοσιογράφου αν υποψιάζεται κάποιον για τη δολοφονία της κόρης της, η ίδια απάντησε:

«Πού να πάει το μυαλό μου; Δεν πάει πουθενά.... Στο Διδυμότειχο έχουμε μία πολύ καλή φήμη ως οικογένεια και εγώ και ο πατέρας της. Είμαστε εκπαιδευτικοί, ο πατέρας της είναι αντιδήμαρχος, δεν έχουμε έχθρες, είμαστε άτομα με αξιοπρέπεια, έχουμε φιλότιμο, ανιδιοτέλεια και αξίες ηθικές». 

KOPELLA LINDOS

Σε ερώτηση δημοσιογράφου αν η ίδια είχε καταλάβει ότι κάτι δεν πήγαινε καλά για την κόρη της το τελευταίο διάστημα, απαντά:

«Την είχαμε μάθει να εξωτερικεύει τα πάντα. Ίσα - ίσα φαινόταν πολύ καλά, πήγαινε για ψώνια, βόλτες, μου έστελνε μηνύματα στο messenger».

«Γκρεμιστήκαν τα πάντα, ούτε μισή ζωή δεν έχω, είμαι πεθαμένη, έχω θυμό. Δεν μπορώ να καταλάβω τι σας έκανε το παιδί μου; Τι μένος ήταν αυτό, γιατί τι σας έκανε και την πετάξατε ζωντανή στη θάλασσα; Είχε όνειρα το παιδί μου. Ήθελε να κάνει τη ζωή της καλύτερη και έκανε πράγματα γι αυτό, τα είχε όλα προγραμματισμένα», καταλήγει με θυμό, η μητέρα της άτυχης 21χρονης.

 

BOLAS 16 MONOSTHLO

STAVROY ELECTRONICS 2013 mikrh

 

 

 

 

 

-

 

 

KREATAGORA new FINAL