Δευτέρα, 17/12/2018

Με συντριπτική πλειοψηφία εγκρίθηκαν οι εισηγήσεις της Διοίκησης του Ε.Κ.Ρ. στο 30ο εκλογοαπολογιστικό Συνέδριο

photo1 1

Με μεγάλη συμμετοχή των αντιπροσώπων πραγματοποιήθηκε το 30ο εκλογοαπολογιστικό Συνέδριο του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ρόδου.
Στην έναρξη του Συνεδρίου χαιρετισμό απηύθυναν ο Πρόεδρος των Δασκάλων και Νηπιαγωγών κ. Γκουτζιαμάνης Γεώργιος, ο Πρόεδρος του Συλλόγου των εργαζομένων της Δ.Ο.Υ. Δωδεκανήσου κ. Στεφανάκης Θεοδόσης, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων κ. Ανδρουλάκης Μανώλης, το μέλος του Γεν. Συμβουλίου της ΑΔΕΔΥ κ. Κόκκινος Χαράλαμπος και ο πρώην Πρόεδρος του ΕΚΡ, Καϋμενάκης Βασίλης.
Τις εργασίες του Συνεδρίου διηύθυνε τριμελές Προεδρείο αποτελούμενο από τους: Ηλία Μπούκλα, Πρόεδρο, και τα μέλη Βασίλη Χριστοδούλου και Στέλιο Φαρμακίδη.
Ο Πρόεδρος του Ε.Κ.Ρ. Σάββας Χατζησάββας παρουσίασε τον διοικητικό απολογισμό, ο Ταμίας Παναγιώτης Εγγλέζος τον οικονομικό απολογισμό και τον προϋπολογισμό, και ο Γεν. Γραμματέας Νίκος Τριπολίτης τον προγραμματισμό δράσης για την επόμενη τριετία.
Ακολούθησε πλούσιος διάλογος με τοποθετήσεις συνέδρων και στη συνέχεια έγινε μυστική ψηφοφορία επί των εισηγήσεων, καθώς και εκλογή εφορευτικής επιτροπής παρουσία δικαστικού αντιπροσώπου.
Ο διοικητικός απολογισμός και ο προγραμματισμός δράσης εγκρίθηκε με ποσοστό 82% και ο οικονομικός απολογισμός και προϋπολογισμός με 84%.
Παράλληλα εκλέχτηκε η εφορευτική επιτροπή που θα διενεργήσει τις εκλογές της 9ης Δεκεμβρίου 2018, αποτελούμενη από τους: Αντώνη Στεργάκη, Σταμάτη Μαυρίκο και Βασίλη Φιλίππου.
Οι εκλογές για την ανάδειξη νέας Διοίκησης του Ε.Κ.Ρ., καθώς και νέων αντιπροσώπων στη Γ.Σ.Ε.Ε. θα διεξαχθούν στις 9 Δεκεμβρίου 2018, από τις 9.00 έως τις 18.00.

Από τη Διοίκηση

methodiko paideia6 27 11

 05 XRYSOXOEIO GRAMMATIKOU EYXES

09 ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΟ ΠΑΠΑΣΤΑΜΑΤΗ

04 STAYROULAKHS FINAL

 GIANNHS christmas PSHTOPWLEIO

VASILARAS FINALE Monostilo2

STAYROY XRISTOYG

 

BOLAS 16 MONOSTHLO

 

KREATAGORA new FINAL