Πέμπτη, 23/05/2019

Ψήφισμα Συμπαράστασης στους Μαθητές των Μουσικών Σχολείων

ESPERINO RODOU

ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Εσπ. ΕΠΑΛ ΡΟΔΟΥ

ΨΗΦΙΣΜΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ

Τα προβλήματα των ΕΠΑΛ καθώς επίσης και των μουσικών και καλλιτεχνικών σχολείων δεν είναι άσχετα με τα συνολικότερα προβλήματα της εκπαίδευσης. Βιώνουμε στα σχολεία μας το αποτέλεσμα της υποχρηματοδότησης και την λογική της μείωσης του κόστους. Δεν είναι τυχαίο κάθε χρόνο, ότι οι μαθητές αυτών των σχολικών μονάδων πανελλαδικά πρωτοστατούν στις κινητοποιήσεις.

Αρνούμαστε να μας θεωρούν οι αρμόδιοι του Υπουργείου Παιδείας ως μαθητές β και γ διαλογής. Δεν μπαίνουν σε δεύτερη μοίρα οι πραγματικές μας ανάγκες για ένα σύγχρονο σχολείο. Δεν ανεχόμαστε να βλέπουμε τους γονείς μας να πληρώνουν αδρά από την τσέπη τους για τις ανάγκες του σχολείου μας.

Ως Μαθητικό Συμβούλιο θεωρούμε δίκαια τα αιτήματα των συμμαθητών μας στα Μουσικά και Καλλιτεχνικά Σχολεία, νοιώθουμε την αγωνία τους και απαιτούμε από τους αρμόδιους φορείς του Υπουργείου Παιδείας την άμεση ικανοποίησή τους.

Το Μαθητικό μας Συμβούλιο θα βρίσκεται σε επικοινωνία με το αντίστοιχο του Μουσικού Σχολείου Ρόδου, ώστε να τους συμπαρασταθούμε στους αγώνες για την αναβάθμιση της δημόσιας και δωρεάν Παιδείας, για σχολεία που θα ικανοποιούν τις σύγχρονες ανάγκες μας.

Ρόδος, 28-11-2018

Εκ του Μαθητικού Συμβουλίου

Ο Πρόεδρος       

Μισσός Πανορμιτης                         

Ο Γραμματέας

Αρβανίτης Δημήτρης

BOLAS 16 MONOSTHLO

STAVROY ELECTRONICS 2013 mikrh

 

 

 

 

 

-

 

 

KREATAGORA new FINAL