Πέμπτη, 23/05/2019

Πρώτο θέμα συζήτησης σε όλα τα Μέσα Ενημέρωσης της χώρας, έχει αποτελέσει το έγκλημα με τη νεαρή κοπέλα

ASQENOFORO PERIPOLIKO 2

Πρώτο θέμα συζήτησης σε όλα τα Μέσα Ενημέρωσης της χώρας, έχει αποτελέσει η εξιχνίαση της θλιβερής "ιστορίας" με τη νεαρή κοπέλα

που βρέθηκε πριν από μερικές ημέρες σε περιοχές της Λίνδου. Και το χειρότερο είναι ότι, πρόκειται για εγκληματική ενέργεια, κάτι που "αναγκάζουν" τις αρμόδιες αρχές του νησιού μας να εντείνουν τις προσπάθειές τους προκειμένου να εντοπίσουν τις δράστες, και φυσικά κάτω από ποιες συνθήκες έγινε το έγκλημα. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, πρόκειται για την 21χρονη φοιτήτρια Ελένη Τοπαλούδη από το Διδυμότειχο, η οποία σπούδαζε τα τελευταία τρία χρόνια στο νησί μας και συγκεκριμένα στο Τμήμα Μεσογειακών Σπουδών. Ένα κορίτσι, που ήταν ιδιαίτερα κοινωνική και αγαπητή στους φίλους και συμφοιτητές της, κι αυτός είναι ο λόγος που έχει προκαλέσει σοκ και λύπη σε όσους την γνώριζαν! 

 KOPELLA3a

Για το θέμα, είχε αναφερθεί αρμοδίως, όπου επισημαίνοντο τα εξής: Η σορός της γυναίκας, εντοπίστηκε, πρωινές ώρες σήμερα, στη θαλάσσια περιοχή "ΠΕΥΚΟΙ" της Ρόδου.
Η ανωτέρω σορός, ηλικίας περίπου 25-35 ετών, ύψους περίπου 1,75m, κανονικής σωματικής διάπλασης, με μαύρα μαλλιά, ανασύρθηκε με τη συνδρομή επαγγελματιών δυτών και μεταφέρθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Δωδεκανήσου, για διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.
Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρόδου.

Να υπενθυμίσουμε ότι, η άτυχη γυναίκα βρέθηκε, την περασμένη Τετάρτη, 28 Νοεμβρίου,  σε βραχώδη θαλάσσια περιοχή των Πεύκων της Λίνδου, ενώ ένα χαρακτηριστικό στοιχείο πάνω στο οποίο βασίζονται οι έρευνες, είναι το τατουάζ που υπήρχε στο δεξί της πόδι. Και να τι ακριβώς αναφέρετο:

 
Ανεύρεση σορού γυναίκας αγνώστων λοιπών στοιχείων στη Ρόδο
 
Μία (01) σορός γυναίκας, αγνώστων λοιπών στοιχείων, εντοπίστηκε, πρωινές ώρες σήμερα, στη θαλάσσια περιοχή “ΠΕΥΚΟΙ” Ρόδου.
Η ανωτέρω σορός, ηλικίας περίπου 25-35 ετών, ύψους περίπου 1,75m, κανονικής σωματικής διάπλασης, με μαύρα μαλλιά, ανασύρθηκε με τη συνδρομή επαγγελματιών δυτών και μεταφέρθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Δωδεκανήσου, για διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής. 
Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρόδου.

 KOPELLA3

Από εκείνη, λοιπόν, τη στιγμή, ξεκίνησαν οι έρευνες. Και στο τέλος, διαπιστώθηκε ότι επρόκειτο για την 21χρονη φοιτήτρια. Όπως μάλιστα είχαμε επισημάνει από την πρώτη στιγμή, η αναγνώρισή της έγινε από το τατουάζ που έφερε στη γάμπα του δεξιού της ποδιού, ένα τριαντάφυλλο σε χρώμα μαύρο και κόκκινο. Να αναφερθεί ακόμη, ότι συγγενείς της άτυχης κοπέλας, ήρθαν στο νησί μας και μάλιστα χθες το μεσημέρι επιβεβαίωσαν την ταυτότητά της, φανερά συγκλονισμένοι καθώς δεν μπορούσαν να πιστέψουν αυτό που είχε συμβεί στο παιδί τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, της "Ροδιακής", (από την ίδια εφημερίδα και οι φωτογραφίες) ο θάνατος της 21χρονης φοιτήτριας από το Διδυμότειχο οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια, καθώς δεν υπάρχουν οι οποιεσδήποτε ενδείξεις για ατύχημα ή αυτοχειρία!

Αυτό προκύπτει και από την ιατροδικαστική εξέταση, το πόρισμα της οποίας παραδόθηκε στις διωκτικές αρχές της περιοχής μας. Τα όποια σημαντικά στοιχεία έχουν ανακύψει από αυτό, τα εξετάζει το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρόδου το οποίο και διενεργεί τη σχετική προανάκριση για τη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Βάσει των ίδιων πληροφοριών, η ιατροδικαστική εξέταση ξεκαθαρίζει ότι η άτυχη κοπέλα δολοφονήθηκε από άγνωστο ή άγνωστους δράστες.

Μάλιστα στο σώμα της φέρεται να υπάρχουν και άλλα χτυπήματα από αυτά που της προκάλεσαν τα βράχια ή η θάλασσα!

Σημαντικό στοιχείο είναι επίσης και ο χρόνος θανάτου της 21χρονης, ο οποίος προσδιορίζεται το προηγούμενο βράδυ ή ακόμα και τα ξημερώματα της 28ης Νοεμβρίου, της ημέρας δηλαδή κατά την οποία εντοπίστηκε η σορός της στην περιοχή «Φώκια» στους Πεύκους της Λίνδου!

Από την ιατροδικαστική αναμένεται να προκύψουν και άλλα συμπεράσματα τις επόμενες ημέρες με την έκδοση των αποτελεσμάτων από τις τοξικολογικές και άλλες εξετάσεις που έχουν γίνει.

BOLAS 16 MONOSTHLO

STAVROY ELECTRONICS 2013 mikrh

 

 

 

 

 

-

 

 

KREATAGORA new FINAL