Πέμπτη, 23/05/2019

Αναγνωρίστηκε η σορός που βρέθηκε πριν μερικές ημέρες *** Εξελίξεις για τη σορό που βρέθηκε στην Λίνδο

LIMENIKO SKAFOS 00

Αναγνωρίστηκε τελικά η σορός άνδρα, αγνώστων λοιπών στοιχείων, που βρέθηκε τις πρωινές ώρες της 15ης Νοεμβρίου 2018, στη θαλάσσια περιοχή της πόλης της Κω, και συγκεκριμένα πλησίον της περιοχής "ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΠΡΟΒΛΗΤΑ".
Ειδικότερα, όπως έγινε γνωστό, πρόκειται για ημεδαπό, ηλικίας 59 ετών.

*** ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ, σύμφωνα με δημοσίευμα της Ροδιακής, το ενδεχόμενο να ανήκει σε νεαρή γυναίκα, πιθανόν φοιτήτρια, το πτώμα που βρέθηκε την περασμένη Τετάρτη το πρωί στην θαλάσσια περιοχή «Φώκια» των Πευκών της Λίνδου, εξετάζουν οι διωκτικές αρχές της Ρόδου.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Ροδιακής», ο ιατροδικαστής κ. Κοτρέτσος που διενήργησε την σχετική νεκροψία, παρέδωσε το πόρισμα στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου, προκειμένου έτσι να ξεκινήσει η σχετική έρευνα.

Από τα μέχρι στιγμής στοιχεία που έχουν στη διάθεσή τους οι διωκτικές αρχές, δεν προκύπτει με σαφήνεια η ταυτότητά της. Ωστόσο οι αρμόδιες αρχές εξετάζουν με ιδιαίτερη προσοχή την περίπτωση εξαφάνισης νεαρής φοιτήτριας που έχει δηλωθεί τις τελευταίες δύο ημέρες σε άλλη περιοχή της χώρας.

Να υπενθυμίσουμε ότι, η άτυχη γυναίκα βρέθηκε σε βραχώδη θαλάσσια περιοχή των Πεύκων της Λίνδου, ενώ ένα χαρακτηριστικό στοιχείο πάνω στο οποίο βασίζονται οι έρευνες, είναι το τατουάζ που υπάρχει στο δεξί της πόδι.

Για το θέμα, είχε αναφερθεί αρμοδίως, ότι, σορός γυναίκας, αγνώστων λοιπών στοιχείων, εντοπίστηκε, πρωινές ώρες σήμερα, στη θαλάσσια περιοχή "ΠΕΥΚΟΙ" της Ρόδου.
Η ανωτέρω σορός, ηλικίας περίπου 25-35 ετών, ύψους περίπου 1,75m, κανονικής σωματικής διάπλασης, με μαύρα μαλλιά, ανασύρθηκε με τη συνδρομή επαγγελματιών δυτών και μεταφέρθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Δωδεκανήσου, για διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.
Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρόδου.

BOLAS 16 MONOSTHLO

STAVROY ELECTRONICS 2013 mikrh

 

 

 

 

 

-

 

 

KREATAGORA new FINAL