Τετάρτη, 12/12/2018

Το Σύνολο Κρουστών του Μουσικού Σχολείου Ρόδου, στο 8ο Συνέδριο της ΕΕΜΕ.

Συνολο Κρουστων ΕΕΜΕ

Το 8ο Συνέδριο της ΕΕΜΕ (Ελληνική Ένωση για τη Μουσική Εκπαίδευση) πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 23-25 Νοεμβρίου 2018. Μετά από πρόσκληση, συμμετείχε το Σύνολο Κρουστών του Μουσικού Σχολείου Ρόδου, με τον υπεύθυνο καθηγητή του κ. Χασάπη Νικόλαο, ο οποίος εισηγήθηκε το μουσικό εργαστήριο «Μπάντα Κρουστών Δρόμου».

Η συμμετοχή αυτή, αλλά και καθηγητών/τριών μας, σε ένα πολύ σημαντικό επιστημονικό συνέδριο για τη μουσική εκπαίδευση, αποτελεί τιμή για το Σχολείο μας.

Συνολο Κρουστων ΕΕΜΕ a

Εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας στους γονείς, στους μαθητές/τριες και στους καθηγητές/τριες που συμμετείχαν, στη Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου Μουσικής Νοτ. Αιγαίου Τσιμπούρη Θεοδώρα για την εκεί παρουσία κα συμβολή της.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και την Αντιπεριφερειάρχη Παιδείας Γιασιράνη Xαρούλα που αμέσως ανταποκρίθηκαν και υιοθέτησαν το μουσικό αυτό ταξίδι του μουσικού συνόλου του Σχολείου μας.
Το Μουσικό Σχολείο Ρόδου, στο 26ο έτος λειτουργίας του, πέρα από τον εκπαιδευτικό του ρόλο, συνεχίζει να προσφέρει στην τοπική κοινωνία και στον πολιτισμό.

Ο Διευθυντής:

Νικήτας Νικόλαος Χρυσοχός,

Μαθηματικός.

methodiko paideia6 27 11

 05 XRYSOXOEIO GRAMMATIKOU EYXES

09 ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΟ ΠΑΠΑΣΤΑΜΑΤΗ

04 STAYROULAKHS FINAL

 GIANNHS christmas PSHTOPWLEIO

VASILARAS FINALE Monostilo2

STAYROY XRISTOYG

 

BOLAS 16 MONOSTHLO

 

KREATAGORA new FINAL