Πέμπτη, 23/05/2019

Συμβαίνουν κι αυτά! Σύντομες αλλά ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την περιοχή μας

BROXH OMPRELA

*** Σύμφωνα με Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (ΕΜΥ) προβλέπεται μεταβολή του καιρού για το επόμενο διήμερο με κύρια χαρακτηριστικά τους θυελλώδεις βοριάδες οι οποίοι στο Αιγαίο θα φτάσουν τα 9 και πιθανώς τοπικά τα 10 μποφόρ.

*** Στη σύλληψη δύο αλλοδαπών, ηλικίας 20 και 40 ετών αντίστοιχα προέβησαν, απογευματινές ώρες χθες, στελέχη του Λιμεναρχείου Κω. Συγκεκριμένα, οι προαναφερόμενοι, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο λιμάνι της Κω πριν την επιβίβασή τους σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό τον Πειραιά, κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα. Από τη Λιμενική Αρχή Κω που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω έγγραφα.

*** «Πονοκέφαλο» προκάλεσε στις τοπικές λιμενικές αρχές η ανεύρεση πτώματος γυναίκας, αγνώστων στοιχείων, στην περιοχή "Πεύκοι" της Λίνδου. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, πρόκειται για γυναίκα ηλικίας 25-35 ετών, λευκή, με ύψος περίπου 1,75 μ., με μαύρα μαλλιά και κανονική σωματική διάπλαση, ενώ στο δεξί πόδι, στη γάμπα, φέρει τατουάζ σε σχήμα τριαντάφυλλο χρώματος μαύρο και κόκκινο.

Η άγνωστη γυναίκα φορούσε μόνο το στηθόδεσμό της και κανένα άλλο ρούχο. Πάντως, αξίζει να σημειωθεί, πως δεν έχει γίνει κάποια καταγγελία εξαφάνισης γυναίκας στην περιοχή μας που θα μπορούσε να συνδυαστεί με τη σορό που ανευρέθηκε.

BOLAS 16 MONOSTHLO

STAVROY ELECTRONICS 2013 mikrh

 

 

 

 

 

-

 

 

KREATAGORA new FINAL