Δευτέρα, 17/12/2018

ΚΡΕΜΑΣΤΗ: Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του βιβλίου cd «Πες μου τ’ όνομά σου» του Φοίβου Δεληβοριά

DELHBORIAS FOIBOS

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του βιβλίου cd «Πες μου τ' όνομά σου» του Φοίβου Δεληβοριά, την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου στο Πνευματικό Κέντρο Κρεμαστής, στην οποία παρευρέθηκε και η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής κα Ζωάννου Άννα.
Ο Φοίβος, με το γνωστό δικό του ξεχωριστό τρόπο, θυμήθηκε, αφηγήθηκε, τραγούδησε τη δική του ιστορία όπως την έζησε όταν ήταν παιδί, σε μία ιστορία της σχέσης του με την πόλη, τους φίλους του, τα παιδικά του χρόνια, τις παρέες του και τις σκανδαλιές του.

KREMASTH PNEYMATIKO KENTRO 1090Τα παιδιά του Nηπιαγωγείου Κρεμαστής, της A΄ και B΄ τάξης Δημοτικού Σχολείου Κρεμαστής και της A΄ και Γ΄ τάξης Δημοτικού Σχολείου Ιαλυσού, επισκέφθηκαν τη Βιβλιοθήκη και στη συνέχεια το Πνευματικό Κέντρο.

Με τα χαμόγελα τους και τα χειροκροτήματα τους, τραγούδησαν, έπαιξαν και γέλασαν με το Φοίβο και έφυγαν ενθουσιασμένα με την αυτόγραφη αφιέρωση στο βιβλίο-cd «Πες μου τ' όνομά σου».

Η Δημοτική Κοινότητα Κρεμαστής ευχαριστεί και συγχαίρει θερμά τον «Πολυχώρο Χαραυγή» και ιδιαίτερα την κα Καίτη Παρασκευά, για τη δράση της και την άριστη συνεργασία που έχει με τη Δημοτική Κοινότητα και τη Βιβλιοθήκη Κρεμαστής και ευελπιστεί και σε επόμενες μελλοντικές συνεργασίες.

Ο τραγουδοποιός - παραμυθάς Φοίβος Δεληβοριάς υποσχέθηκε ότι και στο επόμενο βιβλίο του θα είναι και πάλι κοντά μας.

Ο Πρόεδρος
της Δημοτικής Κοινότητας Κρεμαστής

Τσαμπίκος Ποδιώτης

methodiko paideia6 27 11

 05 XRYSOXOEIO GRAMMATIKOU EYXES

09 ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΟ ΠΑΠΑΣΤΑΜΑΤΗ

04 STAYROULAKHS FINAL

 GIANNHS christmas PSHTOPWLEIO

VASILARAS FINALE Monostilo2

STAYROY XRISTOYG

 

BOLAS 16 MONOSTHLO

 

KREATAGORA new FINAL