Δευτέρα, 17/12/2018

Πετυχημένη η άσκηση ετοιμότητας στο 1ο Γυμνάσιο Ρόδου για την αντιμετώπιση σεισμικών φαινομένων!

KOKKINOS SEISMOI FB2 1

Στην επιτυχημένη άσκηση ετοιμότητας και στη λήψη μέτρων προστασίας και αντιμετώπισης σεισμικών φαινομένων παρέστη ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος, μαζί με τα στελέχη του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας Δωδεκανήσου της Π.Ν.Αι. (κ.κ. Νίκο Χατζηγεωργίου και Εμμανουήλ Χρύση) σήμερα το πρωί 27.11.2018 στο 1ο Γυμνάσιο Ρόδου.

Διανεμήθηκε έντυπο ενημερωτικό υλικό της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, που αφορά τη διαχείριση των φυσικών κινδύνων και των εκτάκτων αναγκών και τα προτεινόμενα μέτρα προστασίας για φυσικές και τεχνολογικές καταστροφές.

KOKKINOS SEISMOIMME1 11

Μιλώντας στους μαθητές ο κ. Χ. Κόκκινος, επεσήμανε την ανάγκη διατήρησης της ψυχραιμίας τους όταν εμφανίζονται τα έκτακτα ακραία φαινόμενα και την ενημέρωση που πρέπει να διαθέτουν για τις προληπτικές δράσεις που επιβάλλεται να πραγματοποιηθούν για την αντιμετώπισή τους.

Συνεχάρη τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς για την προσπάθειά τους και την επιτυχημένη άσκηση και ζήτησε και τη συνδρομή των γονέων στη συλλογική προσπάθεια που απαιτείται και τη συνεργασία με τις αρχές.
Τέλος έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο σημαντικό ρόλο του Πυροσβεστικού Σώματος και των συναρμοδίων με την Πολιτική Προστασία φορέων.

methodiko paideia6 27 11

 05 XRYSOXOEIO GRAMMATIKOU EYXES

09 ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΟ ΠΑΠΑΣΤΑΜΑΤΗ

04 STAYROULAKHS FINAL

 GIANNHS christmas PSHTOPWLEIO

VASILARAS FINALE Monostilo2

STAYROY XRISTOYG

 

BOLAS 16 MONOSTHLO

 

KREATAGORA new FINAL