Πέμπτη, 23/05/2019

"Έστω και κάπως αργά", κάποιοι άρχισαν να συνειδητοποιούν πως χωρίς μέσα και χρήματα είναι δύσκολο να επιλυθούν προβλήματα!

PASTIDA 3148

"Έστω και κάπως αργά", κάποιοι άρχισαν να συνειδητοποιούν πως χωρίς μέσα και χρήματα είναι δύσκολο να επιλυθούν προβλήματα! Χαρακτηριστική είναι και μια πρόσφατη απόφαση που πήρε το Τοπικό Συμβούλιο της Παστίδας, την οποία μάλιστα κοινοποίησε και στον τοπικό Τύπο. Και να τι ακριβώς αναφέρει:

«Σε έκτακτο Τοπικό Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Παστίδας τη Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2018 που αφορούσε τις ζημιές από την κακοκαιρία του τελευταίου Σαββατοκύριακου 17 - 18 Νοεμβρίου 2018 έγινε η εκτίμηση της κατάστασης:

Μετά τον καθαρισμό των κεντρικών ρεμάτων αποφεύχθηκαν οι μεγάλες ζημιές εκτός από δύο περιπτώσεις:
1. Σ΄ ένα τεχνικό στην περιοχή Αγίου Γεωργίου που έπαθε ζημιά λόγω μικρής διατομής.

2. Στον Περιφερειακό Παστίδας – Κρεμαστής το τεχνικό δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί και υπήρξε υπερχείλιση του ρέματος.

Η κακοκαιρία του τελευταίου Σαββατοκύριακου ανέδειξε για άλλη μια φορά την απαράδεκτη κατάσταση πολλών δρόμων της Κοινότητάς μας. Ακόμα και μέσα στο κέντρο του οικισμού όπου υπάρχουν χωματόδρομοι που με την πρώτη δυνατή βροχή γίνονται απροσπέλαστοι. Παρά την επέμβαση του Δήμου το Σαββατοκύριακο μετά τη βροχή οι δρόμοι αυτοί δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν.

Το Τοπικό Συμβούλιο ζητά να γίνει άμεσα καταγραφή των δρόμων και σύνταξη μελέτης αποκατάστασης ανεξάρτητη από την εργολαβία που είναι σε εξέλιξη.
Το πρόβλημα της οδοποιίας στην Κοινότητά μας δεν μπορεί να λυθεί ενταγμένο στο γενικό σχεδιασμό του Δήμου, χρειάζεται επιπλέον χρηματοδότηση για να μπορούμε να αντεπεξέλθουμε στις υποχρεώσεις μας.
Δεν γίνεται να συνεχίσουμε να προσπαθούμε να φτιάχνουμε δρόμους με τα μέσα που διαθέτουν οι Δημοτικές Ενότητες».

BOLAS 16 MONOSTHLO

STAVROY ELECTRONICS 2013 mikrh

 

 

 

 

 

-

 

 

KREATAGORA new FINAL