Κυριακή, 21/07/2019

Μέσα στα τόσα... "ωραία" που μας έρχονται κάθε λίγο και λιγάκι από τις ΗΠΑ, τώρα ήρθε στην χώρα μας και η... Μαύρη Παρασκευή!

MAYRH PARASKEYH16

Μέσα στα τόσα "ωραία" που μας έρχονται κάθε λίγο και λιγάκι από την Αμερική, τώρα έρχεται στην χώρα μας και η... Μαύρη Παρασκευή. Μια συνήθεια, την οποία οι περισσότεροι την γνωρίζουν μόνο από τις... ειδήσεις, τα βίντεο και τις φωτογραφίες που κυκλοφορούν.

Και τι είναι η "Μαύρη Παρασκευή"; Πρόκειται για το γεγονός ότι, πολλά καταστήματα γιορτάζουν την ημέρα αυτή με προσφορές, εκπτώσεις, αλλά και εκδηλώσεις.

Κάθε φορά, λοιπόν, όλο και περισσότερες εταιρίες ανακοινώνουν την πρόθεσή τους να συμμετάσχουν στην Μαύρη Παρασκευή.

Η Μαύρη Παρασκευή, ("Black Friday"), μας ήρθε, πλέον, και στην Ελλάδα και μάλιστα με δεκάδες καταστήματα ένδυσης και τεχνολογίας να γιορτάζουν την ημέρα αυτή. Ο λόγος που η Μαύρη Παρασκευή λέγεται... μαύρη, είναι γιατί τα έσοδα από τις πωλήσεις της συγκεκριμένης περιόδου, είναι παραδοσιακά τα πιο σημαντικά της χρονιάς. Τα καταστήματα καταγράφουν κέρδη, έχοντας «μαύρο» το τελικό αποτέλεσμα του ισολογισμού τους.

BLACK FRIDAY

Η Μαύρη Παρασκευή (Black Friday) είναι μια γιορτή του εμπορίου που ακολουθεί την ημέρα των Ευχαριστιών στις Ηνωμένες Πολιτείες. Εικόνες με ουρές εκατοντάδων ή ακόμη και χιλιάδων ανθρώπων που θέλουν να επωφεληθούν από τις μεγάλες προσφορές. Να σημειωθεί ότι στο εξωτερικό είναι τέτοια η "σημασία" της Μαύρης Παρασκευής για τους καταναλωτές, και τέτοιο το όφελός τους από τις προσφορές που συχνά σημειώνονται επεισόδια ανάμεσα σε καταναλωτές που περιμένουν στις ουρές.

Από το 2008 η Μαύρη Παρασκευή (Black Friday) ξεκίνησε και στον Καναδά, προκειμένου να μην ταξιδεύουν οι Καναδοί καταναλωτές στις ΗΠΑ για να ψωνίζουν, ενώ πρόσφατα, μόλις το 2013, η μόδα επεκτάθηκε και στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Black Friday πραγματοποιείται, επίσης, στο Μεξικό, στη Ρουμανία, στην Ινδία, στη Γαλλία, ενώ σε κάποιες χώρες πραγματοποιείται μόνο από ηλεκτρονικά καταστήματα.

MAYRH PARASKEYH13

ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, στόχος αυτής της ημέρας προσφορών, σύμφωνα πάντα με ανακοινώσεις Εμπορικών Συλλόγων, είναι η αναθέρμανση της αγοραστικής κίνησης ενόψει μάλιστα των Χριστουγέννων, στην ήδη ταλαιπωρημένη αγορά, αλλά και να ωφεληθούν οι καταναλωτές με προσφορές λίγες μόλις ημέρες μετά το δεκαήμερο εκπτώσεων του Νοεμβρίου.

 

BOLAS 16 MONOSTHLO

 

STAVROY ELECTRONICS 2013 mikrh

 

 

 

 

 

-

 

 

KREATAGORA new FINAL