Πέμπτη, 23/05/2019

ΕΛΛΑΔΑ: Από τις περιπτώσεις που οι Αστυνομικές αρχές προσπαθούν να εξιχνιάσουν

EQNOSHMO 9

Ένα πρωτοφανές, για την Κρήτη, περιστατικό, καλούνται να εξιχνιάσουν οι διωκτικές Αρχές της Μεγαλονήσου, ύστερα από την επίθεση που δέχτηκε ένας 19χρονος Ηρακλειώτης στο κέντρο της πόλης. Πιο συγκεκριμένα:

Ο νεαρός Ηρακλειώτης, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες είναι φαντάρος, έκανε το μεγάλο... λάθος να κυκλοφορήσει σε κεντρικό δρόμο του Ηρακλείου φορώντας μπλούζα με εθνόσημο, καθώς ήταν εξοδούχος και, όπως τονίζουν αστυνομικές πηγές, δεν είχε προλάβει να φορέσει πολιτικά ρούχα. Η ώρα ήταν 9.30 το βράδυ όταν ξαφνικά εμφανίστηκαν μπροστά του 15 άτομα νεαρής ηλικίας που είχαν φροντίσει να καλύψουν τα πρόσωπά τους με κουκούλες και επιτέθηκαν χωρίς λόγο στον 19χρονο.

Όπως αναφέρεται στην καταγγελία που έγινε στην Αστυνομία, η παρέα των 15 αρχικά τού ζήτησε να βγάλει τη μπλούζα του και να τους την παραδώσει.

Όταν ο 19χρονος αρνήθηκε, εκείνοι τον απείλησαν, τον εξύβρισαν, τον χτύπησαν προκαλώντας του σωματικές βλάβες και φεύγοντας του έσκισαν την μπλούζα που φορούσε.

Ο 19χρονος υπέβαλε μήνυση κατά αγνώστων στην Αστυνομία, ωστόσο όπως ανέφεραν αστυνομικοί «η αναγνώριση των δραστών είναι δύσκολη, καθώς δεν διακρίνονταν τα πρόσωπά τους».

Οι 15 νέοι και νέες που κατηγορούνται για την επίθεση έφυγαν προς συγκεκριμένη κατεύθυνση. (Πηγή: patris.gr)

 

BOLAS 16 MONOSTHLO

STAVROY ELECTRONICS 2013 mikrh

 

 

 

 

 

-

 

 

KREATAGORA new FINAL