Κυριακή, 18/11/2018

Σειρά επαφών και συναντήσεων είχε στην Σύρο ο υποψήφιος περιφερειάρχης «Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου» κ. Μανώλης Γλυνός

ΓΛΥΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

Σειρά επαφών και συναντήσεων είχε στην Σύρο ο υποψήφιος περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, επικεφαλής της παράταξης «Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου» κ. Μανώλης Γλυνός, ο οποίος συνεχίζει την περιοδεία του στις Κυκλάδες.

Μετά την παρουσίαση των αρχών της παράταξης «Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου» στα ΜΜΕ των Κυκλάδων, ο υποψήφιος περιφερειάρχης κ. Μανώλης Γλυνός, συνοδευόμενος από συνεργάτες του, πραγματοποίησε εθιμοτυπική επίσκεψη στον δήμαρχο Σύρου κ. Γιώργο Μαραγκό. Η συνάντηση έγινε σε θετικό κλίμα και συζητήθηκαν όλα τα ανοιχτά θέματα του νησιού.

ΝΕΩΡΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ

Στη συνέχεια ο υποψήφιος περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, είχε συνάντηση με το διοικητικό συμβούλιο των εργαζομένων στο Ναυπηγείο Νεωρίου, η οποία διεξήχθη σε ιδιαίτερα εγκάρδιο και εποικοδομητικό κλίμα.
Από την πλευρά τους, οι εργαζόμενοι παρέθεσαν στον κ. Μανώλη Γλυνό τα προβλήματά τους και ζήτησαν συνδρομή, καθώς όπως είναι γνωστόν, το ιστορικό Ναυπηγείο βρίσκονται σε ένα κρίσιμο, πλην ελπιδοφόρο μεταβατικό στάδιο.

ΝΕΩΡΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ 2

Οι εργαζόμενοι έμειναν ικανοποιημένοι από το γεγονός ότι ο κ. Μανώλης Γλυνός ήταν ενημερωμένος για όλες τις εξελίξεις αλλά και για τη διαβεβαίωση που έλαβαν ότι θα είναι δίπλα τους.

Παράλληλα ο Επικεφαλής της Περιφερειακής Παράταξης "Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου" κ Γλυνός εξέφρασε την πεποίθηση του ότι το Ναυπηγείο του Νεωρίου με τη συνδρομή εργαζομένων, διοίκησης και επενδυτή θα μπορέσουν να επαναλειτουργήσουν επιτυχώς.
Ειδικότερα ο κ Γλυνός απευθυνόμενος προς τον Σύλλογο εργαζομένων υπογράμμισε με νόημα:

ΝΕΩΡΙΟ ΧΕΙΡΑΨΙΑ
"Οι συνδικαλιστές με φιλότιμο και πνεύμα συνεργασίας όπως εσείς, σε συνδυασμό με μία χρηστή διοίκηση αποτελούν τους καλύτερους "μετόχους" μίας εταιρίας. Η υπεύθυνη στάση όλων εν αναμονή της απόφασης της δικαιοσύνης για το σχέδιο εξυγίανσης της επιχείρησης, αποτελεί έμπρακτη απόδειξη ότι οι εργαζόμενοι και στο μέλλον μπορούν και θα συμβάλουν εποικοδομητικά.
Οι εξελίξεις στην Νοτιο-Ανατολική Μεσόγειο και ειδικότερα η αξιοποίηση των υδρογονανθράκων, θα αποτελέσει την χρυσή ευκαιρία ώστε το ναυπηγείο του Νεωρίου να αποτελέσει θεμέλιο λίθο στον ενεργειακό σχεδιασμό της χώρας. Υπό τον ομογενή επενδυτή κ Πάνο Ξενοκώστα και το διεθνές ενδιαφέρον, το Νεώριο μπορεί όχι απλά να ανακτήσει σημαντική ναυπηγοεπισκευαστική δραστηριότητα αλλά και να ανταπεξέλθει στον διεθνή ανταγωνισμό από Μάλτα και Τουρκία. "
Μετά την Σύρο, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Μανώλης Γλυνός, συνεχίζει την περιοδεία του σε Τήνο, Μύκονο.

methodiko paideia6 27 11

 VASILARAS FINALE Monostilo2

GRAMMATIKOS GIANNHS55A

 STAVROY ELECTRONICS 2013 mikrh

Πατήστε εδώ για να δείτε τη νέα μας ιστοσελίδα:

http://www.stavrouelectronics.gr/

------------------------------

BOLAS 16 MONOSTHLO

RODIAKH

Το πρωτοσέλιδο της ΡΟΔΙΑΚΗΣ

https://www.rodiaki.gr/widget

 

KREATAGORA new FINAL