Κυριακή, 18/11/2018

Στον Εισαγγελέα "σέρνει" τον Γιώργο Υψηλάντη ο δήμαρχος Ρόδου, για δηλώσεις που έκανε στο Δημοτικό Συμβούλιο

XATZHDIAKOS FWTHS 22 6

Στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου, προσέφυγε ο Δήμαρχος Ρόδου, Φώτης Χατζηδιάκος, σχετικά με τις αναφορές του κ. Γιώργου Υψηλάντη, στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ειδικότερα ο Δήμαρχος, έδωσε εντολή στον δημοτικό σύμβουλο της πλειοψηφίας και δικηγόρο, Δήμο Μουτάφη, να επισκεφτεί άμεσα την Εισαγγελέα Υπηρεσίας και να την ενημερώσει για τις δηλώσεις του Γιώργου Υψηλάντη, επικεφαλής παράταξης της μειοψηφίας, με τις οποίες ο τελευταίος αναφέρθηκε σε φήμες που κυκλοφορούν «στην πιάτσα», σχετικά με την αξιοποίηση του ακινήτου της Νέας Αγοράς.
Ειδικότερα, ο κ. Υψηλάντης, σύμφωνα με τα απομαγνητοφωνημένα πρακτικά της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου ανέφερε ότι:

"Επειδή αδυνατώ να πιστέψω ότι υπάρχει τόσο έλλειμμα ικανότητας εκ μέρους σας, εικάζω ότι δύο πράγματα σας ωθούν σ' αυτήν την πρόταση. Το ένα μπορεί να είναι η αδυναμία απογαλακτισμού από τις πρακτικές που ακολουθούσαν οι δημοτικές αρχές διαχρονικά, που δεν ήθελαν να χαλάσουν τις καρδιές τους με κανέναν, συντηρώντας ένα μικροψηφοθηρικό πελατειακό σύστημα σχέσεων με τους ενοικιαστές. Κι επειδή αυτό δεν μου προκύπτει από την έως τώρα στάση σας απέναντι σ' αυτούς που βγάλατε από τα καταστήματα τους, κάτι άλλο πρέπει να συμβαίνει. Αυτό το άλλο αδυνατώ να το προσδιορίσω και σίγουρα δεν είναι στον χαρακτήρα μου να υιοθετήσω τα όσα αναπόδεικτα και ανυπόστατα κυκλοφορούν στην πιάτσα. Εσείς όμως οφείλετε να μας πείτε ξεκάθαρα. Δεν μπορείτε ή δεν θέλετε; Και για ποιο λόγο;"

Στα πλαίσια αυτής της τοποθέτησης, ο Δήμαρχος, ζήτησε από την Εισαγγελέα να κληθεί ο κ. Υψηλάντης και να διευκρινίσει ποια είναι τα αναπόδεικτα και ανυπόστατα που κυκλοφορούν στην πιάτσα, και ποιες είναι αυτές οι φήμες στις οποίες αναφέρεται και να καταθέσει τα στοιχεία εκείνα από τα οποία προέκυψαν τα λεγόμενά του, ώστε να τα υποστηρίζει ενώπιον του κορυφαίου πολιτικού οργάνου του νησιού.

Ο Δήμαρχος προέβη στην κίνησή του αυτή θεωρώντας απαράδεκτη την δημιουργία τέτοιων εντυπώσεων κατά τη διάρκεια δημόσιων τοποθετήσεων εντός του Δημοτικού Συμβουλίου, οι οποίες θίγουν σαφώς την τιμή και την υπόληψη τόσο του ίδιου όσο και της δημοτικής αρχής.

Ως εκ τούτου, και με σκοπό την πλήρη διασαφήνιση των αναφερομένων και υπονοουμένων του κ. Υψηλάντη, ζήτησε την άμεση διευκρίνιση αυτών και την αναζήτηση κάθε ευθύνης τυχόν υπαίτιου της τέλεσης οποιασδήποτε αξιόποινης πράξης.

methodiko paideia6 27 11

 VASILARAS FINALE Monostilo2

GRAMMATIKOS GIANNHS55A

 STAVROY ELECTRONICS 2013 mikrh

Πατήστε εδώ για να δείτε τη νέα μας ιστοσελίδα:

http://www.stavrouelectronics.gr/

------------------------------

BOLAS 16 MONOSTHLO

RODIAKH

Το πρωτοσέλιδο της ΡΟΔΙΑΚΗΣ

https://www.rodiaki.gr/widget

 

KREATAGORA new FINAL