Δευτέρα, 24/06/2019

ΚΡΕΜΑΣΤΗ: Έντονα τα παράπονα του Γιάννη Μάτση, που δήλωσε παραίτηση αφήνοντας πολλές αιχμές

MATSHS GiANNHS 0a

Ύστερα από δεκαέξι χρόνια προσφοράς στον Σύλλογο της "Ελεημονήτριας", Κρεμαστής, δήλωσε την παραίτησή του ο κ. Γιάννης Μάτσης. Ωστόσο, εκείνο που έκανε ιδιαίτερη αίσθηση, ήταν το γεγονός ότι, φεύγοντας από τον Φιλανθρωπικό Σύλλογο, άφησε πολλές αιχμές και υπονοούμενα σε βάρος κάποιων μελών, στη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης, καθώς τον κατέταξαν με την ψήφο τους... πέμπτο στη σειρά εκλεγμένων, μη αναγνωρίζοντας, μ΄ αυτό τον τρόπο, το έργο του.

Και δεν ήταν μόνο αυτό! Απ΄ ότι λένε γνωστοί του, υπήρξαν, κατά την άποψή του, κάποιοι οι οποίοι τον "εξουδετέρωσαν" από τις πρώτες θέσεις.

Ίσως, όμως, να έχει κι άδικο, καθώς στη διάρκεια της χθεσινής συνεδρίασης προτάθηκε απ΄ όλους να αναλάβει και πάλι την θέση του προέδρου. Κάτι, όμως, που δεν αποδέχθηκε, και παράλληλα κατέθεσε την δήλωση παραίτησής του! Μια δήλωση που, πράγματι, αφήνει πολλά υπονοούμενα και αιχμές. Και να τι ακριβώς αναφέρει:

Θέμα:   Δήλωση παραίτησης

Μετά από δεκαέξι χρόνια προσφοράς στον σύλλογο (δέκα χρόνια ως ταμίας και έξι χρόνια ως πρόεδρος), διαθέτοντας χρόνο από την προσωπική, οικογενειακή και επαγγελματική μου ζωή, αισθάνομαι την ανάγκη να καταθέσω την παραίτησή μου από το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου, για λόγους ευθιξίας.

Δυστυχώς, η πολυετής προσφορά μου δεν έτυχε της αναγνώρισης που περίμενα, προκαλώντας μου μεγάλη πικρία και απογοήτευση.

Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω δημόσια όλους όσους αναγνώρισαν την προσφορά μου και με τίμησαν με την ψήφο τους.

Γιάννης Μάτσης

 

 

 

 

BOLAS 16 MONOSTHLO

STAVROY ELECTRONICS 2013 mikrh

 

 

 

 

 

-

 

 

KREATAGORA new FINAL