Δευτέρα, 22/04/2019

Σύντομες ειδήσεις από το νησί μας -- Κέντρο Εκπαιδεύσεως Ιππασίας Ρόδου: Αναχωρεί αύριο για την Αθήνα με 6 αθλητές

SYMBAINOYN KI AYTA STO NHSI MAS

*** Επιτόπια αυτοψία πραγματοποίησε σήμερα Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2018 ο Δήμαρχος Ρόδου κ. Φώτης Χατζηδιάκος στο 1ο ΕΠΑΛ Ρόδου, προκειμένου

να διαπιστωθούν οι τεχνικές παρεμβάσεις που κρίνονται απαραίτητες για την αποκατάσταση μίας σειράς τεχνικών προβλημάτων που έχουν προκύψει στο σχολικό συγκρότημα, καθώς και οι εργασίες που βρίσκονται σε εξέλιξη από υφιστάμενες εργολαβίες

*** Την συνδρομή της Περιφέρειας για την λειτουργία της νέας δομής του Περιφερειακού Κέντρου Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού, ζήτησαν τα μέλη του ΠΕ.ΚΕ.Σ από τον Περιφερειάρχη - Επέκταση της συνεργασίας της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου με τις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης και σε άλλους τομείς, στα πρότυπα της επιτυχημένης περιβαλλοντικής δράσης "Keep Aegean Blue"

*** Αίτημα του Αντιπεριφερειάρχη Χ. Κόκκινου στις τρεις (3) ελληνικές αεροπορικές εταιρείες για μείωση του κόστους του αεροπορικού εισιτηρίου - Μετέφερε τις διαμαρτυρίες των νησιωτών μας Ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χ. Κόκκινος έστειλε επιστολές στις τρεις (3) ελληνικές αεροπορικές εταιρείες ΑΕGEAN, Ellinair και Sky Express που συνδέουν τα Δωδεκάνησα με την υπόλοιπη Ελλάδα.

*** Υπεγράφη η σύμβαση με τον ανάδοχο για τον ηλεκτροφωτισμό του Γηπέδου Παστίδας. Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου ικανοποιεί το αίτημα των κατοίκων της περιοχής, για την αναβάθμιση της αθλητικής εγκατάστασης.

***Επίκαιρη Ερώτηση βουλευτή ΝΔ Α΄ Πειραιώς & Νήσων Κώστα Κατσαφάδου για τις ενδεχόμενες κατατμήσεις Δήμων, λίγο πριν τις δημοτικές εκλογές.  Ο Βουλευτής επισημαίνει ακόμα ότι ερωτήματα τίθενται και για τα κριτήρια, με τα οποία πρόκειται να γίνουν οι κατατμήσεις αυτές, καθώς δεν φαίνεται να είναι ενιαία, αλλά με γνώμονα το κομματικό συμφέρον. 

*** Να αποσυρθεί η τροπολογία για τον αιγιαλό ζητά το ΤΕΕ! Αδιανόητο οι υπουργοί και ο Πρωθυπουργός να θεωρούν ότι το ΤΕΕ δεν υπηρετεί το δημόσιο συμφέρον.

ALOGAe

Η αποστολή του ομίλου Κέντρο Εκπαιδεύσεως Ιππασίας Ρόδου (Κ.Ε.Ιπ Ρόδου) αναχωρεί αύριο για την Αθήνα με 6 αθλητές ώστε να συμμετάσχουν στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ιππικής αντοχής που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 4 Νοέμβριου στις εγκαταστάσεις του ιππικού ομίλου Μεσογείων (ΙΟΜ) στο Κορωπί. Στην αποστολή συμμετέχουν και διεκδικούν διακρίσεις: η Ναταλί Πιλατάκη που θα διαγωνιστεί στα 90χλμ. ενηλίκων, ο Μανώλης Μαχραμάς στα 60χλμ. ενηλίκων, η Αντωνία Ντουρουτλή στα 60χλμ. παίδων, η Χρύσα Ατσαλάκη και ο Δημήτρης Χατζηαντώνης στα 40χλμ. Αρχηγός της αποστολής είναι ο διακεκριμένος αθλητής Παντελής Σαλονικιός που θα αγωνιστεί στα 90χλμ. ενηλίκων. Οι ίπποι θα φιλοξενηθούν στους χώρους του Ολυμπιακού Κέντρου Ιππασίας στο Μαρκόπουλο Αττικής.
Την αποστολή υποστηρίζουν η Blue Star Ferries και το παραδοσιακό εστιατόριο Πολλωνιάτισα.
Ευχόμαστε καλή επιτυχία στους αθλητές που εκπροσωπούν τη Ρόδο!

 

 

BOLAS 16 MONOSTHLO

STAVROY ELECTRONICS 2013 mikrh

 

 

 

 

 

-

 

 

KREATAGORA new FINAL