Συνελήφθησαν 9 άτομα που προσπάθησαν να ταξιδέψουν παράνομα σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης μέσω αεροδρομίων του Ν. Αιγαίου ** Ειδήσεις από το Αστυνομικό Δελτίο

Δημοσιεύτηκε στις Πέμπτη, 25 Οκτωβρίου 2018 12:24
Γράφτηκε από τον/την Θανάσης Απόκοτος

AERODROMIO RODOU

Συνελήφθησαν (9) αλλοδαποί που προσπάθησαν να ταξιδέψουν παράνομα σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης μέσω αεροδρομίων του Νοτίου Αιγαίου. Ανάμεσα σ΄ αυτά περιλαμβάνονται και τα αεροδρόμια της Ρόδου και της Κω. Πιο συγκεκριμένα: 

Στο πλαίσιο επιχειρησιακού σχεδιασμού και στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων για την αντιμετώπιση της διακίνησης μη νόμιμων μεταναστών συνελήφθησαν χθες (24 Οκτωβρίου 2018) σε περιφερειακά αεροδρόμια του Νοτίου Αιγαίου συνολικά εννέα αλλοδαποί, οι οποίοι επιχείρησαν να επιβιβαστούν παράνομα σε διεθνείς πτήσεις. 

** Από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Ρόδου, ένας 25χρονος αλλοδαπός ο οποίος μετέβη στον Αερολιμένα Κω και κάνοντας χρήση πλαστού διαβατηρίου, επιχείρησε να επιβιβαστεί σε πτήση με προορισμό τη Γερμανία.
** Από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Κω, ένας 25χρονος αλλοδαπός ο οποίος μετέβη στον Αερολιμένα Κω και κάνοντας χρήση πλαστού διαβατηρίου, επιχείρησε να επιβιβαστεί σε πτήση με προορισμό το Βέλγιο.
Τα πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα και οι κάρτες επιβίβασης που κατείχαν κατασχέθηκαν.

Παράνομες οικοδομικές εργασίες

Από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νότιας Ρόδου, συνελήφθησαν πέντε άτομα, ηλικίας από 33 έως 60 ετών, που προέβαιναν σε παράνομες οικοδομικές εργασίες.

Οδηγίες της Αστυνομίας: Προσοχή στο password

Όσο ισχυρό & εάν είναι το "password" σου, το να το χρησιμοποιείς παντού είναι μία πολύ κακή τακτική... Αρκεί μία ιστοσελίδα να παραβιαστεί και να κινδυνεύσουν και οι υπόλοιποι λογαριασμοί σου!