Σάββατο, 25/05/2019

Συμβαίνουν κι αυτά στο νησί μας! Θα έχουμε τελικά μεγάλο μεταγραφικό παζάρι υποψηφίων για δημοτικές και περιφερειακές εκλογές;

SYMBAINOYN KI AYTA STO NHSI MAS

Όλα, πλέον, δείχνουν πως, σε τοπικό επίπεδο, θα πάμε για πολύ ενδιαφέρουσες αυτοδιοικητικές εκλογές! Αλλά, εκείνο που μπορεί να αναφερθεί είναι ότι, πολλοί περιμένουν, για πρώτη φορά, μια μεγάλη, σε χρονική έκταση, μεταγραφική περίοδο υποψηφίων τόσο για τις δημοτικές όσο και τις περιφερειακές εκλογές! Άλλωστε, εδώ που τα λέμε, δεν είναι και τόσο πολλοί εκείνοι που θέλουν να... εκτεθούν σε τέτοιου είδους διαδικασίες! Κι αν μάλιστα θα υπάρξουν και πολλοί διεκδικητές για τις θέσεις του δημάρχου και του περιφερειάρχη, τότε το «πράμα» θα παρουσιάσει ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον!

*** Πάντως, οι πρώτες... τουφεκιές ακούστηκαν χθες από τον  Δήμαρχο ο οποίος δήλωσε ξεκάθαρα: «Είναι πολιτικά ανήθικο να καλούν κάποιοι στα γραφεία τους  εν ενεργεία Αντιδημάρχους, Προέδρους, Προέδρους των κοινοτήτων, που είναι συνεργάτες του Δημάρχου και να τους κάνουν πρόταση να είναι μαζί τους υποψήφιοι. Αυτό είναι πολιτικά ανέντιμο. Και αν είναι άπειροι περί τα πολιτικά, καλό είναι... να το σπουδάσουν πρώτα και μετά ν' ασχοληθούν μ' αυτό το θέμα. Προσωπικά δεν μ' αγγίζει γιατί ξέρω τους συνεργάτες μου. Έρχονται κατευθείαν και μ' ενημερώνουν! Αλλά βλέπω πόσο χαμηλά έχει πέσει το επίπεδο της πολιτικής»!

*** Βέβαια, πολιτικά ανήθικο δεν νομίζουμε να είναι! Και για να το ποδοσφαιροποιήσουμε και λίγο, και οι ομάδες από κάποιες άλλες παίρνουν καλούς παίκτες για να ενισχύσουν το έμψυχο δυναμικό τους! Δεν μπορεί, λοιπόν, κάποιοι να πηγαίνουν και να συζητάνε και στη συνέχεια να τα μεταφέρουν στον δήμαρχο για να έχουν την εύνοιά του;  

*** Και να σκεφθεί κανείς ότι μέχρι τις εκλογές θέλουμε 7-8 μήνες! Όχι, δηλαδή, ότι είναι πολύς ο χρόνος, αλλά όσο θα πλησιάζουμε στον Μάιο, κι αν υπολογίσει κανείς την προεκλογική περίοδο, το «φτιάξιμο» των ψηφοδελτίων, κλπ, τότε από τα τέλη του χρόνου που διανύουμε και μετά, τα πράγματα θα... «τσουρουφλίζουν»!

*** Μην νομίζετε, ωστόσο, ότι και στους υποψήφιους βουλευτές δεν γίνονται απίστευτες παρασκηνιακές διαβουλεύσεις! Και, βέβαια, όλοι σπεύδουν να κερδίσουν την εύνοια των αρχηγών τους, μήπως και καταφέρουν να μπουν στα ψηφοδέλτια! Αφήστε που έχουν ξεκινήσει από τώρα να έρχονται σ΄ επαφή με τους κομματάρχες τους για να οργανώσουν όσο το δυνατόν καλύτερα τον αγώνα τους!

BOLAS 16 MONOSTHLO

STAVROY ELECTRONICS 2013 mikrh

 

 

 

 

 

-

 

 

KREATAGORA new FINAL