Δευτέρα, 27/05/2019

Ακόμη μια πολύ αξιόλογη προσφορά του Συλλόγου Παραδεισίου "Αγία Μαρίνα"

AGIA MARINA 9

Από την πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Παραδεισίου "Αγία Μαρίνα" ανακοινώθηκαν τα εξής: 

Η θέση ευθύνης της Προέδρου και του Δ.Σ. του Φιλανθρωπικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Παραδεισίου -ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ- απέναντι στα μικρά και μικρότερα νησιά του Αιγαίου, δεν μας αφήνει αδιάφορους στα Ιατρικά και Νοσηλευτικά τους προβλήματα.

Επικοινωνώντας με τα νησιά αυτά ,με τους νησιώτες, τους γιατρούς, διοικητές νοσοκομείων και ιατρικών κέντρων, αισθανόμαστε τις μεγάλες ανάγκες τους και ταυτιζόμαστε με τα προβλήματά τους.

Το μεγάλο Ιατρικό ταξείδι Αιγαίου και Συνόρων -έχει πολλές φουρτούνες και δύσκολα μονοπάτια. Πάντοτε όμως βρίσκουμε υπήνεμα λιμάνια και λεωφόρους , που μας οδηγούν σε αίσιο τέλος.

Είμαστε ενεργοί πολίτες και έτσι πρέπει να είμαστε όλοι μας ειδικά αυτή την κρίσιμη περίοδο που περνά η πατρίδα μας -γιατί όπως έλεγε ο Αριστοτέλης , ,δεν δικαιούμαστε να λεγόμαστε ΠΟΛΙΤΕΣ -αν δεν συμμετέχουμε στα κοινά-και στα προβλήματα της Κοινωνίας.

΄Οσο μας επιτρέπουν οι δυνάμεις μας, θα προσπαθούμε να δίνουμε το φιλί της ζωής- σε Νοσοκομεία - Δημόσια Ιατρικά Κέντρα - Γηροκομεία και Ιδρύματα Χρονίων παθήσεων. Θα είναι κυρίαρχος σκοπός του Συλλόγου μας.

AGIA MARINA 9α

Δεν θα μπορούσαμε να αγνοήσουμε το Νοσοκομείο Καλύμνου και την ανάγκη τους, της Χειρουργικής Κλινικής- του αναισθησιολογικού τμήματος- της ΜΕΘ, της Καρδιολογικής Κλινικής και της μεταφοράς βαρέων περιστατικών που πρέπει να μεταφερθούν διασωληνωμένοι, από ειδικούς αναπνευστήρες.

Διαθέσαμε τρεις (3) καινούργιους αναπνευστήρες αξίας εξήντα χιλιάδων ευρώ ( 60.000.- ευρώ ) για τις ανάγκες του Νοσοκομείου Καλύμνου και είμαστε χαρούμενοι για την ικανοποίηση της μεγάλης και ουσιαστικής αυτής ανάγκης του Νοσοκομείου.

Η Γενική αναισθησία και η καταστολή στις ΜΕΘ απαιτεί την υποστήριξη της αναπνευστικής λειτουργίας του ασθενή με μηχανικό αερισμό.

Οι αναπνευστήρες αποτελούν επαναστατική τεχνολογία,υπό συγκεκριμένες προυποθέσεις, να δώσουν χρόνο στον ασθενή, προκειμένου ο γιατρός να μπορέσει αιτιολογικά να αντιμετωπίσει την κύρια αναπνευστική διαταραχή.

Πέραν της ανάγκης των αναπνευστήρων στις Χειρουργικές- Καρδιολογικές και Πνευμονολογικές κλινικές - είναι απαραιτητοι στις αεροδιακομηδές των ασθενών που χρήζουν διασωλήνωση για προστασία η διατήρηση του αεραγωγού.

Χαιρόμαστε ,που η ανθρώπινη αυτή πρωτοβουλία μας και η παροχή τριών σύγχρονων τεχνολογικά καινούργιων αναπνευστήρων στο Νοσοκομείο Καλύμνου θα συμβάλει στην καλλίτερη εξυπηρέτηση των κατοίκων της ΑΓΟΝΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΣΤΑΥΡΙΑΝΟΥ -ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ

BOLAS 16 MONOSTHLO

STAVROY ELECTRONICS 2013 mikrh

 

 

 

 

 

-

 

 

KREATAGORA new FINAL