Σάββατο, 25/05/2019

Ευχαριστίες από την οικογένεια και τους φίλους του μικρού Γιώργου, για την μέχρι τώρα στήριξή τους

EYXARISTHRIO 4

Πολύ μεγάλη είναι η ανταπόκριση που δείχνει ο κόσμος προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα και να δοθούν στον μικρό Γιωργάκι για να αντιμετωπιστεί το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζει. Η οικογένειά του και οι φίλοι του μικρού Γιώργου, απευθύνουν ένα μεγάλο ευχαριστώ σ΄ όλους εκείνους που έχουν βοηθήσει μέχρι τώρα, αναφέροντας συγκεκριμένα τα εξής:

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Η οικογένεια και οι φίλοι του μικρού Γιώργου, θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε ακόμα μια φορά για την υποστήριξη αλλά και την ευαισθησία που επιδεικνύετε ανταποκρινόμενοι στη δύσκολη αυτή φάση της ζωής μας. Αποδείξατε ξανά έμπρακτα την αγάπη σας και την υποστήριξή σας δίνοντάς μας ακόμα περισσότερη δύναμη και κουράγιο. Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τους :
• Πρόεδρο κ. Ιωάννη Μάτση, το Δ/Σ και τα μέλη του Πολιτιστικού και Φιλανθρωπικού Συλλόγου Κρεμαστής «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΗΜΟΝΗΤΡΙΑ», για την καλοκαιρινή διοργάνωση φιλανθρωπικής βραδιάς, τους καλλιτέχνες Αντώνη Σιγανό και Μηνά Λεντή και τον χορηγό «Σούπερ Μάρκετ Τσισιμοίρη», που συμμετείχαν σε αυτήν.
• Ιωάννη Κουφό και Κωνσταντίνο Στυλιανού για την διοργάνωση σε συνεργασία με την «Ιστοσελίδα Επαγγελματίες Οδηγοί Ελλάδος (ΕΠ.ΟΔ.ΕΛ)», «τον Σύλλογο Μηχανοκίνητων Αυτοκινήτων Ρόδου (ΣΥ.Μ.Α.Ρ.)», «τον Σύνδεσμο Ιδιοκτητών Φορτηγών Αυτοκινήτων Δημόσιας Χρήσης Ρόδου «Κολοσσός», τους οδηγούς που ταξίδεψαν απ΄ όλα τα μέρη της Ελλάδος και το Λιμενικό Ταμείο Ρόδου που συνδιοργάνωσαν για πρώτη φορά στη Ρόδο το κορυφαίο γεγονός της χρονιάς για τον Κλάδο των Επαγγελματικών Αυτοκινήτων, με το Διήμερο Φεστιβάλ TRUCKSHOW.
• Το Τμήμα Πολιτισμού Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και ιδιαίτερα τον Εντεταλμένο Περιφερειακό Σύμβουλο Πολιτισμού Ν. Δωδεκανήσου Κάλλιστο Διακογεωργίου, τους αδελφούς Τσαχουρίδη από τον Πόντο, τη Σαρίνα Κρος από την Αρμενία και τον καλλιτεχνικό επιμελητή Κωνσταντάκη Κυριάκο με τους ντόπιους καλλιτέχνες μας για την διοργάνωση της Συναυλίας «Ρόδος, Πόντος, Αρμενία – Ένα Σώμα, μια Ψυχή» καθώς και την Βιοτεχνία Έτοιμων Ενδυμάτων «ΧΑΛΙΚΙΑΣ Ι.Γ. ΑΕΒΕ» για τα μπλουζάκια που μας χορήγησε.
• Τον Κυνηγετικό Σύλλογο Ρόδου, για την δωρεά του.
• Τον Σύλλογο Γυναικών Σορωνής για την δωρεά του.
• Τον Σύλλογο Φίλων Θεάτρου - Χορού και Μουσικής Κρεμαστής "Το Κάστρο" για την δωρεά του.
• Και όλους τους συμπολίτες μας που συνέδραμαν σε όλες αυτές τις εκδηλώσεις αγάπης.
Σας ευχαριστούμε από καρδιάς

BOLAS 16 MONOSTHLO

STAVROY ELECTRONICS 2013 mikrh

 

 

 

 

 

-

 

 

KREATAGORA new FINAL