Σάββατο, 25/05/2019

Μεγάλη κινητοποίηση των Πυροσβεστικών δυνάμεων του νησιού μας! -- Κι άλλες ειδήσεις από την Ρόδο

SYMBAINOYN KI AYTA STO NHSI MAS

Μεγάλη κινητοποίηση παρατηρήθηκε σήμερα το μεσημέρι από τις Πυροσβεστικές δυνάμεις του νησιού μας, καθώς εκδηλώθηκε και πάλι φωτιά στην περιοχή της Παντάνασσας, λίγο πριν την Σορωνή! Ευτυχώς, η φωτιά ελέγχθηκε γρήγορα, και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες μας, όλες οι πυροσβεστικές δυνάμεις που βρίσκονται στην περιοχή είναι λίγο πριν το σβήσιμό της.

Πάντως, εκείνο που θα πρέπει ν΄ αναφερθεί, - γνωστό βέβαια στους Ροδίτες, - είναι το γεγονός ότι κάποιοι προσπαθούν εδώ και πολύ καιρό να την κάψουν την περιοχή, και, σχεδόν, δεν υπάρχει χρονιά που να μην εκδηλωθεί έστω και μία πυρκαγιά!

 

Στο πλαίσιο της άσκησης «ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ 2018», πραγματοποιήθηκε χθες δοκιμαστική ενεργοποίηση του συνόλου των σειρήνων συναγερμού Πολιτικής Άμυνας, σε όλη την επικράτεια. Φυσικά, ο κόσμος, ήταν ενημερωμένος και η ενεργοποίηση των σειρήνων δεν προκάλεσε κάποια σύγχυση ή ανησυχία. Ωστόσο, υπήρχαν κάποιοι συντοπίτες μας οι οποίοι παραπονέθηκαν πως είτε άκουσαν αμυδρά τις σειρήνες ή και καθόλου!

 

Μπράβο στον πολιτιστικό Σύλλογο Διμυλιάς "Το Φουντουκλί", για την πρωτοβουλία που είχε. Σε ανακοίνωσή του αναφέρει τα εξής: Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ο σύλλογος μας διοργανώνει δωρεάν μαθήματα πλεξίματος με βελονάκι και βελόνες. Όσοι ενδιαφέρονται να πάρουν μέρος στα μαθήματα να δηλώσουν συμμετοχή έως και τις 10/10/18.
Τηλ συμμετοχών : 6956335589 Αννα Κωστα, ή με μήνυμα στο Facebook.

BOLAS 16 MONOSTHLO

STAVROY ELECTRONICS 2013 mikrh

 

 

 

 

 

-

 

 

KREATAGORA new FINAL