Τετάρτη, 19/12/2018

Απάντηση της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, στις αιτιάσεις για τον κόμβο Αεροδρόμιο - Τσαΐρι

FANARIA STH BARH 114

Με αφορμή το έγγραφο διαμαρτυρίας για τον κόμβο Τσαΐρι – Αεροδρόμιο / Κρεμαστή – Αεροδρόμιο αναφέρουμε:
Η οριζόντια διαγράμμιση, η κατακόρυφη σήμανση, οι σηματοδότες και το πρόγραμμα λειτουργίας τους, έχουν υλοποιηθεί και λειτουργούν σύμφωνα με τις εγκεκριμένες μελέτες από την αρμόδια Αρχή του Υπουργείου Υποδομών Μεταφορών & Δικτύων.
Σύμφωνα με τις παραπάνω μελέτες, η προτεραιότητα της κίνησης Τσαΐρι - Αεροδρόμιο ως προς την κίνηση Κρεμαστή – Αεροδρόμιο καθορίζεται από την οριζόντια διαγράμμιση και την κατακόρυφη σήμανση. Η συμβολή των δυο παραπάνω κινήσεων γίνεται μέσω ιδιαίτερων λωρίδων, οι οποίες διαχωρίζονται με διπλή γραμμή.
Στο πλαίσιο τρέχουσας εργολαβίας ξεκίνησε η επαναδιαγράμμιση του οδικού δικτύου από Φανερωμένη έως κόμβο Αεροδρομίου και από Διασταύρωση Μαριτσών έως κόμβο Αεροδρομίου, η οποία θα ολοκληρωθεί εντός των επόμενων ημερών.
Σχετικά με το αίτημα για τον επαναπρογραμματισμό του κόμβου, ώστε η κυκλοφορία στο συγκεκριμένο σημείο να καθορίζεται αποκλειστικά από τους σηματοδότες, σε επικείμενη σύμβαση θα μελετηθεί η δυνατότητα τροποποίησης του εγκεκριμένου προγράμματος λειτουργίας των σηματοδοτών, η οποία, για να εφαρμοστεί, θα πρέπει να εγκριθεί από την αρμόδια Αρχή του Υπουργείου Υποδομών Μεταφορών & Δικτύων.

Ο ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ Δ.Τ.Ε.
ΜΑΡΙΑΣ ΕΜΜ.

methodiko paideia6 27 11

 05 XRYSOXOEIO GRAMMATIKOU EYXES

09 ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΟ ΠΑΠΑΣΤΑΜΑΤΗ

04 STAYROULAKHS FINAL

 GIANNHS christmas PSHTOPWLEIO

VASILARAS FINALE Monostilo2

STAYROY XRISTOYG

 

BOLAS 16 MONOSTHLO

 

KREATAGORA new FINAL