Τετάρτη, 19/12/2018

Δωρεάν εκδρομή στη Χάλκη για τα άτομα της Τρίτης Ηλικίας

XALKH 91

Θέλετε να γνωρίσετε την Χάλκη και μάλιστα δωρεάν; Έχετε μια μοναδική ευκαιρία: Με αφορμή την «Παγκόσμια Ημέρα για την Τρίτη Ηλικία» που έχει καθιερωθεί για την 1η Οκτωβρίου η «Dodekanisos Seaways», στο πλαίσιο της κοινωνικής πολιτικής που διαχρονικά εφαρμόζει, ειδικότερα για τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, διοργανώνει φέτος μια πολύ ενδιαφέρουσα εκδρομή για τα άτομα της Τρίτης Ηλικίας στην πανέμορφη Χάλκη.

Η εκδρομή θα πραγματοποιηθεί στις 11 Οκτωβρίου, (μεθαύριο Πέμπτη), με το επιβατηγό – οχηματαγωγό πλοίο «Παναγία Σκιαδενή», με ώρα αναχώρησης στις 9 το πρωί από το λιμάνι της Ακαντιάς και επιστροφή στις 6 το απόγευμα.

Η διάθεση του πλοίου για τα άτομα της Τρίτης Ηλικίας είναι δωρεάν, λαμβάνοντας υπ' όψη ότι η ευαίσθητη αυτή ομάδα διέρχεται εξαιρετικά δύσκολη περίοδο με ελάχιστες δυνατότητες αναψυχής.

Εκτιμάται δε ότι, από τις κοινωνικές δομές του Δήμου Ρόδου (βοήθεια στο σπίτι, ΚΑΠΗ και ΚΗΦΗ) καθώς και του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, στην εκδρομή θα συμμετάσχουν περίπου 600 άτομα.

methodiko paideia6 27 11

 05 XRYSOXOEIO GRAMMATIKOU EYXES

09 ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΟ ΠΑΠΑΣΤΑΜΑΤΗ

04 STAYROULAKHS FINAL

 GIANNHS christmas PSHTOPWLEIO

VASILARAS FINALE Monostilo2

STAYROY XRISTOYG

 

BOLAS 16 MONOSTHLO

 

KREATAGORA new FINAL