Σάββατο, 25/05/2019

Απίστευτο εγχείρημα: Θα κολυμπήσει από τη Ρόδο έως το Καστελλόριζο! - Ξεκίνησε την προσπάθεια

XRYSIKOPOYLOS 1

Ο Σπύρος Χρυσικόπουλος ξεκίνησε σήμερα Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2018 από τις εγκαταστάσεις του Ν.Ο.Ρ., την προσπάθεια του να ενώσει την πρωτεύουσα του Νομού Δωδεκανήσου με την Νοτιοανατολική πύλη της Ευρώπης , το Καστελόριζο.

Πρόκειται για ένα συμβολικό εγχείρημα που στόχο έχει να ξεπεράσει τα ανθρώπινα όρια και να δείξε το μεγαλείο της ελληνικής ψυχής.
Ο υπεραθλητής, βούτηξε στις 2μ.μ. από την Γλίστρα του ΝΟΡ και ξεκίνησε την προσπάθεια του, παρουσία του Δημάρχου Ρόδου κ. Φώτη Χατζηδιάκου, της μητέρας του Μέντορά του Πέτρου Παρθένη και αρκετών φίλων.

XRYSIKOPOYLOS 12

Ο Χρυσικόπουλος θα κολυμπήσει από τη Ρόδο έως το Καστελόριζο. Θα διανύσει απόσταση 140 χιλιομέτρων σε διάστημα 48 ωρών. Το εγχείρημά του θα καταγραφεί σε ταινία, με σκηνοθέτη την ταλαντούχα Δήμητρα Μπαμπαδήμα (https://vimeo.com/user3729657 ).

H ταινία θα αποτελέσει μέρος μιας τριλογίας ταινιών, και θα κλείσει με ένα ακόμη μεγαλύτερο στόχο του Σπύρου το 2020.

Μάλιστα η ταινία H2o (2 parts heart, 1 part obsession) που γυρίστηκε με αφορμή την προετοιμασία του εγχειρήματος Ρόδος – Καστελλόριζο.

XRYSIKOPOYLOS 13

Ο 27χρονος αθλητής, έχει ήδη γράψει ιστορία στην κολύμβηση μεγάλων αποστάσεων στην ανοιχτή θάλασσα, διανύοντας 104 χλμ. με 34 ώρες συνεχούς κολύμβησης στην τετραπλή διάσχιση του Τορωναίου Κόλπου
Τον κολυμβητή και το εγχείρημα του παρακολουθούν παραπλέοντα σκάφη.

Σημειώνεται ότι, καθ' όλη τη διάρκεια του εγχειρήματος, θα τον συνοδεύει ένα σκάφος με πλήρωμα συνοδείας που θα τον τροφοδοτεί και ακόμη ένα πλωτό μέσο ενώ βέβαια πάνω θα βρίσκονται και οι γιατροί. Επίσης, όλο το «ταξίδι» του προς το Καστελόριζο θα κινηματογραφείται αφού θα είναι μέρος της ταινίας.
Ο Δήμος Ρόδου από την πρώτη στιγμή αγκάλιασε την προσπάθεια του αθλητή και παρείχε κάθε συνδρομή στον ίδιο και την ομάδα του.

BOLAS 16 MONOSTHLO

STAVROY ELECTRONICS 2013 mikrh

 

 

 

 

 

-

 

 

KREATAGORA new FINAL