Παρασκευή, 24/05/2019

Διάφορες ειδήσεις από το νησί μας! Αναβολή πολιτικής εκδήλωσης - Περιβάλλον και Νησιωτικότητα - Ευχαριστίες του Αστέρα Μασ. -- Δωρεάν μαθήματα Μουσικής

SYMBAINOYN KI AYTA STO NHSI MAS

Ένας 33χρονος, Γεωργιανής καταγωγής, κατήγγειλε ότι δέχθηκε επίθεση από σκύλο, και μάλιστα την στιγμή που ήταν μαζί με την έγκυο γυναίκα του! Το θύμα, διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο της Ρόδου, ενώ αμέσως μετά καταγγέλθηκε το περιστατικό στην αστυνομία, η οποία και αναζητεί τον ιδιοκτήτη του σκύλου.

ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ Ν.Ε. Ν. ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ: Σας ενημερώνουμε ότι η Περιφερειακή Σύσκεψη που ήταν να πραγματοποιηθεί στις 7 Οκτωβρίου 2018, ημέρα Κυριακή και ώρα 11:30 π.μ. αναβάλλεται λόγω αδυναμίας άφιξης κλιμακίου του Κινήματος Αλλαγής. Θα οριστεί νέα ημερομηνία για την οποία θα ενημερωθείτε σχετικά.

Σε μία ιδιαίτερα σημαντική διημερίδα με τίτλο «ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΝΗΣΙΩΤΙΚΟΤΗΤΑ» θα είναι συνδιοργανωτής ο Σύλλογος Αρχιτεκτόνων Δωδεκανήσου. Η πρωτοβουλία και επιμέλεια ανήκει στον Δικηγορικό Σύλλογο Ρόδου και την Ελληνική Εταιρία Δικαίου του Περιβάλλοντος. Οι ομιλητές θα είναι ιδιαίτερα υψηλού κύρους, ενώ η θεματολογία παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον για νομικούς, μηχανικούς, επιστήμονες, αλλά και όλους τους συμπολίτες μας. Η διημερίδα θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δικηγορικού Συλλόγου Ρόδου την Παρασκευή 12 και το Σάββατο 13 Οκτωβρίου, με ελεύθερη είσοδο για όλο το κοινό.

Το Δ.Σ. του Αστέρα Μασάρων καλωσορίζει στην ποδοσφαιρική του οικογένεια τον Αντώνη Μπέρδη και του εύχεται υγεία και μία πετυχημένη δημιουργική χρονιά. Με την ευκαιρία, το Δ.Σ. του Αστέρα Μασσάρων ευχαριστεί την Ανθή Χατζαντώνη (φαρμακείο Μασάρων) για την πολύτιμη χορηγία φαρμακευτικού υλικού που εδώ και αρκετά χρόνια προσφέρει στο σωματείο μας.

EGGRAFES

BOLAS 16 MONOSTHLO

STAVROY ELECTRONICS 2013 mikrh

 

 

 

 

 

-

 

 

KREATAGORA new FINAL