Τετάρτη, 17/07/2019

ΚΡΕΜΑΣΤΗ: Γιατί θέλουν να κλείσουν το υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας;

KREMASTH OURA TRAPEZA

Κάποιοι αποφάσισαν και θέλουν να κλείσει το υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στην Κρεμαστή! Μια αψυχολόγητη απόφαση, η οποία έχει ξεσηκώσει τους κατοίκους του Δημοτικού αυτού Διαμερίσματος, οι οποίοι προσπαθούν να μεταπείσουν τους αρμόδιους να την αλλάξουν, καθώς είναι γνωστό ότι εξυπηρετεί τις ανάγκες όχι μόνο της Κρεμαστής, αλλά και άλλων γειτονικών χωριών!

Πιο απλά, θα περίμενε κάποιος να αναβαθμίσουν το υποκατάστημα, προκειμένου να εξυπηρετεί καλύτερα τον κόσμο και ιδιαίτερα όλους εκείνους τους ανθρώπους της Τρίτης Ηλικίας.

Αλλά, δυστυχώς, αντ΄ αυτού, πήραν απόφαση να το κλείσουν υποβάλλοντας έτσι, σε απίστευτη ταλαιπωρία όλους αυτούς τους ανθρώπους. Επίσης, εκείνο που θα περίμενε κανείς είναι να ξεσηκωθεί ο κόσμος και ν΄ απαιτήσει την παραμονή του υποκαταστήματος, αλλά, όπως παρατηρείται πάντα, καμία αντίδραση, κι από κανέναν!

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, έχουν δοθεί εντολές σε υπηρεσιακό επίπεδο, ότι μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του μήνα που διανύουμε, στο υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στην Κρεμαστή, πρέπει να ξεκινήσει σταδιακή άρση λειτουργίας του καταστήματος!

Η απόφαση, η οποία αναμένεται να προκαλέσει αλυσιδωτές αντιδράσεις στην τοπική κοινωνία, καθώς, όπως προαναφέραμε, το συγκεκριμένο υποκατάστημα εξυπηρετεί χιλιάδες συναλλασσόμενους (κυρίως μεγάλης ηλικίας) που προσέρχονται από τα χωριά της δυτικής πλευράς του νησιού μας.

Ανάμεσα στα υπόλοιπα (περιστολή δαπανών κλπ) που επικαλούνται οι επιτελείς της Εθνικής Τράπεζας, είναι και το ενοίκιο για το κτιριακό συγκρότημα που στεγάζεται η Τράπεζα το οποίο χαρακτηρίστηκε υψηλό.

Σε κάθε περίπτωση, προκαλεί ερωτηματικά μια τέτοια απόφαση (της αναστολής λειτουργίας δηλαδή του υποκαταστήματος) αφού ο όγκος των συναλλαγών δεν δικαιολογεί κάτι τέτοιο. Πέρα από το γεγονός ότι υπάρχουν πληροφορίες ότι ούτε Μηχάνημα Αυτόματης Εξυπηρέτησης δεν θα μείνει!!!

 

BOLAS 16 MONOSTHLO

 

STAVROY ELECTRONICS 2013 mikrh

 

 

 

 

 

-

 

 

KREATAGORA new FINAL