Παρασκευή, 24/05/2019

Τους έπιασε η κάμερα την ώρα που έκλεβαν ομπρέλα και από σπίτι στην παραλία της Κρεμαστής! – Δηλώσεις του θύματος

PARALIA MAILHS

Η κλοπή ομπρελών στην παραλία της Κρεμαστής φαίνεται πως είχε και... συνέχεια! Κι αυτό γιατί οι ίδιοι, κατά πάσα πιθανότητα,  δράστες, πριν πάνε στο πόστο του κ. Μαΐλη, "επισκέφτηκαν" ένα σπίτι στην παραλία της Κρεμαστής και πήραν κι από εκεί άλλη μία ομπρέλα! Μόνο που στο σπίτι αυτό υπήρχαν κάμερες και μάλιστα ο ιδιοκτήτης σκοπεύει να επισκεφθεί την Αστυνομία για να δείξει πώς ακριβώς συνέβη, αλλά και οτιδήποτε άλλα στοιχεία θα ήταν χρήσιμα στους αστυνομικούς προκειμένου να εντοπίσουν και να συλλάβουν τους δράστες.

Πέρα , πάντως, απ΄ αυτό το θύμα, και συγκεκριμένα ο κ. Γιάννης Σταματίου έκανε δηλώσεις στις οποίες αναφέρονται τα εξής:

Χθες το πρωί στο σπίτι μου στην οδό Νηρηίδων μου κλέψανε μια μεγάλη ομπρέλα μέσα από την αυλή μετά πήγανε στην καντίνα του Μαΐλη και κλέψανε κι από εκεί και άλλες ομπρέλες. Θέλω να πω σ΄ αυτούς τους αλήτες με την κλούβα την Μερσεντές που ήρθαν 6,36 το πρωί ότι τους έχω καταγεγραμμένους στην κάμερα και σίγουρα θα τους βρω, και να γνωρίζουν ότι θα το μετανιώσουν. Θα βγάλω και βίντεο να το αναρτήσω όχι για την παλιοομπρέλα αλλά για να μάθουν στην ζωή τους όλοι οι υπόλοιποι του σιναφιού τους αυτό που πρέπει να μαθαίνουν όλοι οι γονείς στα παιδιά τους: ό,τι δεν είναι δικό μας δεν το αγγίζουμε. Και να μάθουν και κάτι οι υποστηριχτές τους για τα ανθρώπινα δικαιώματα ότι δεν είναι μόνο οι ανώμαλοι ή οι κλέφτες ή οποιοδήποτε καθίκι αυτοί που έχουν δίκιο και έχουν πάντα την ασυλία που τους παρέχει ο νόμος

 

BOLAS 16 MONOSTHLO

STAVROY ELECTRONICS 2013 mikrh

 

 

 

 

 

-

 

 

KREATAGORA new FINAL