Παρασκευή, 24/05/2019

Ψηφίστηκε η ΡΗΤΗ εξαίρεση της ΔΕΣ ΡΟΔΑ και της ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ της ΚΩ από το νομοσχέδιο που αφορούσε το άνοιγμα των Αστικών Συγκοινωνιών

LEWFOREIO MANTRAKI 2

ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΩΝ KAI ΣΤΑ ΑΣΤΙΚΑ – ΥΠΕΡΑΣΤΙΚΑ Κ.Τ.Ε.Λ. Ν. ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

(ΠΡΩΗΝ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ «ΡΟΔΑ»)

ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ (Ο.Σ.Μ.Ε)

Tο Συνδικάτο των εργαζομένων της ΔΕΣ ΡΟΔΑ θα ήθελε να ευχαριστήσει όσους μας βοήθησαν να πετύχουμε τον στόχο που είχαμε θέσει από την αρχή και να τον πετύχουμε όπως και έγινε ,  (αυτός ο στόχος ήταν ενας και μοναδικός η ΡΗΤΗ εξαίρεση και η μη υπαγωγή της ΔΕΣ ΡΟΔΑ και της ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ της ΚΩ στο κατατεθέν νομοσχέδιο στις 05/09/2018 που αφορούσε "θέματα υδατοδρομίων , αστικών οδικών μεταφορών και λοιπές διατάξης" που θα σήμαινε την ιδιωτικοποίηση της επιχείρησης .

Σήμερα στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ ψηφίστηκε η ΡΗΤΗ εξαίρεση της ΔΕΣ ΡΟΔΑ και της ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ της ΚΩ από το νομοσχέδιο που αφορούσε το άνοιγμα των Αστικών Συγκοινωνιών .

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Δήμαρχο Ρόδου κ. Φώτη Χατζηδιάκο που με την παρουσία του και την σημαντική παρέμβαση του στην επιτροπή διαβούλευσης βοήθησε και αυτός στον μέγιστο βαθμό να πετύχουμε τον στόχο που είχαμε βάλει μαζί με την επιχείρηση .

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τον Αναπληρωτή Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Νεκτάριο Σαντορινιό για τις ενέργειες και τις παρεμβάσεις που έκανε όλο αυτό το διάστημα ,τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και εισηγητή του νομοσχεδίου κ . Ηλία Καματερό που από την πρώτη στιγμή που τον ενημερώσαμε για το πρόβλημα που μας απασχολούσε , έκανε ότι ήτανε δυνατόν ώστε να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα , τον βουλευτή Δωδεκανήσου του ΣΥΡΙΖΑ κ.Δημήτρη Γάκη , τον βουλευτή Δωδεκανήσου της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κ. Μάνο Κόνσολα που από την πρώτη στιγμή ήταν σε επικοινωνία μαζί μας .Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Αντιπρόεδρο του Ελληνικού Κοινοβουλίου και βουλευτή Δωδεκανήσου κ. Δημήτρη Κρεμαστηνό ο οποίος για άλλη μια φορά ήταν συμπαραστάτης στην προσπάθεια μας .

Τέλος το Συνδικάτο μας και όλοι οι εργαζόμενοι αισθανόμαστε την ανάγκη να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ( ΟΣΜΕ ) και ιδιαίτερα στον Πρόεδρο της κ. Θεμιστοκλή Αμπλά για την σημαντική βοήθεια του . Το ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΡΟΔΟΥ και τον Πρόεδρο του κ. Σάββα Χατζησάββα που παρά το πρόβλημα υγείας που είχε ήταν πάντα μαζί μας .

Στην Επιτροπή διαβούλευσης την επιχείρηση εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος κ. Δημήτρης Παρασκευάς , ο Διευθυντής κ. Φώτης Καραμανώλης για την ΟΣΜΕ ο πρόεδρος κ. Θεμιστοκλής Αμπλάς για το Συνδικάτο ο Πρόεδρος κ . Μανώλης Κοντουδάκης και για το Εργατικό Κέντρο της Ρόδου ο κ. Παναγιώτης Εγγλέζος .

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                     Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΟΝΤΟΥΔΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ              ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ

BOLAS 16 MONOSTHLO

STAVROY ELECTRONICS 2013 mikrh

 

 

 

 

 

-

 

 

KREATAGORA new FINAL