Παρασκευή, 24/05/2019

Μια από τις δυσκολότερες αποστολές των τελευταίων μηνών, ήταν η προχθεσινή μέρα για τους διασώστες του ΕΚΑΒ

ASQENOFORO 8

Μια από τις δυσκολότερες αποστολές των τελευταίων μηνών, ήταν η προχθεσινή μέρα για τους διασώστες του ΕΚΑΒ στο νησί της Ρόδου, καθώς και τα τρία ασθενοφόρα που ήταν σε βάρδια τη συγκεκριμένη στιγμή, κλήθηκαν σχεδόν ταυτόχρονα να διακομίσουν στο νοσοκομείο περιστατικά από τροχαία ατυχήματα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε το Σωματείο του ΕΚΑΒ στη Ρόδο Νίκος Τσιώρας και ο Γενικός Γραμματέας Αντώνης Αντωνάκης, άπαντες (συντονιστές βάρδιας και πληρώματα) ανταποκρίθηκαν στο έπακρο στα καθήκοντά τους, κάτω από την ασφυκτική χρονική πίεση και την κρισιμότητα των περιστατικών που προέκυψαν. 

Τα περιστατικά αυτά αντιστοιχούσαν σε τέσσερα τροχαία ατυχήματα που σημειώθηκαν στη Ρόδο, με πέντε τραυματίες και μία νεκρή. Τα ατυχήματα αυτά σημειώθηκαν με μικρή χρονική διαφορά.

Παρά το γεγονός, τα 3 εναπομείναντα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ που επιχειρούν σε όλο το νησί της Ρόδου – όπως σημειώνουν οι εκπρόσωποι των εργαζομένων) -κατάφεραν να ανταποκριθούν με επάρκεια. Και για την ιστορία, οι διασώστες των ασθενοφόρων ήταν οι εξής: Μάτσης Στέργος, Σταύρου Μιχαήλ, Καραβόλιας Μιχάλης και Κουδούνης Πάρης, οι οποίοι αξίζουν πολλά - πολλά συγχαρητήρια για την προσπάθειά τους!

BOLAS 16 MONOSTHLO

STAVROY ELECTRONICS 2013 mikrh

 

 

 

 

 

-

 

 

KREATAGORA new FINAL