Παρασκευή, 24/05/2019

Και οι επιτυχίες της Χορωδίας της Δημοτικής Ενότητας Πεταλούδων συνεχίζονται - Ποια παιδιά συμμετείχαν - Και μια συναυλία υψηλού καλλιτεχνικού επιπέδου

PAIDIKH XORWDIA oo

Άλλη μία διάκριση κατάφερε και πέτυχε η Παιδική ΧορωδίαΠεταλούδων και μάλιστα σε διεθνή διαγωνισμό στην Κέρκυρα!

Πιο συγκεκριμένα, τα παιδιά της Χορωδίας της Δημοτικής Ενότητας Πεταλούδων κατάφεραν και πέτυχαν την κατάκτηση της τρίτης θέσης κερδίζοντας τα δικαιολογημένα συγχαρητήρια της δασκάλας τους Φλώρας Πελεκάνου.

Η Παιδική μας χορωδία γύρισε από την Κέρκυρα με το ΧΑΛΚΙΝΟ ΔΙΠΛΩΜΑ. Συμμετείχε στον 2ο Διεθνή διαγωνισμό χορωδιών που πραγματοποιήθηκε στην Κέρκυρα από τις 12-16 Σεπτεμβρίου και διοργανώθηκε από την INTERCULTURE Το Τ.Μ.Σ του Ιονίου Πανεπιστημίου την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων τον Δήμο Κέρκυρας με την στήριξη του Υπουργείου Πολιτισμού. Συμμετείχαν 36 χορωδίες από 26 Χώρες η παιδική μας χορωδία κέρδισε στην κατηγορία της το Χάλκινο Δίπλωμα .

Τα παιδιά που συμμετείχαν : Αργυρώ Βασιλώττου, Ανθή Νεσφυγέ , Ζιάκη Δικαία , Αναστασάκη Ευγενία , Κατσουράκη Αριστέα , Ζερβού Μαρία , Τζουανάκη Αργυρώ, Γκινής Άγγελος, Γκινής Παναγιώτης. Την χορωδία συνόδεψε στο πιάνο ο Γιώργος Τουβράς ενώ η Μαέστρος Φλώρα Πελεκάνου προσπάθησε και πέτυχε αυτή τη διάκριση.

42723627 1893936620642284 7951287132771844096 n

ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ, Συναυλία υψηλού καλλιτεχνικού επιπέδου πραγματοποιήθηκε στις 29 Σεπτεμβρίου από την Μικτή χορωδία και Μαντολινάτα της Δ.Ε. Πεταλούδων καθώς και της παιδικής μας χορωδίας στην Εκκλησία του Αγίου Φραγκίσκου .Οι χορωδίες και η Μαντολινάτα με την συνοδεία του Εκκλησιαστικού Οργάνου ερμήνευσαν έργα κλασικής θρησκευτικής μουσικής με εξειρετικό τρόπο. Ενθουσιώδες ήταν το χειροκρότημα από το κοινό που παρευρέθηκε αλλά και απο τους διοργανωτές του TERRA SANCTA FESTIVAL Ο Πατήρ Λουκάς ενθουσιασμένος ζήτησε από την Χορωδία να επαναλάβει την Δέηση του Μοzart και τόνισε πως για όσα χρόνια πραγματοποιείται το φεστιβάλ η Χορωδία και η Μαντολινάτα Πεταλούδων θα είναι πάντα στο πρόγραμμα. Τις χορωδίες και την Μαντολινάτα διευθύνει η Φλώρα Πελεκάνου στο εκκλησιαστικό όργανο η Margaret Vainio

PAIDIKH XORWDIA ooο

BOLAS 16 MONOSTHLO

STAVROY ELECTRONICS 2013 mikrh

 

 

 

 

 

-

 

 

KREATAGORA new FINAL