Σάββατο, 25/05/2019

Ο δήμαρχος είχε συνεργασία με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Δωδεκανησιακών Παροικιακών Συλλόγων και τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου

Συνάντηση Δημάρχου με

Ο δήμαρχος Ρόδου Φώτης Χατζηδιάκος, σήμερα (Τρίτη) είχε συνεργασία με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Δωδεκανησιακών Παροικιακών Συλλόγων και τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου με θέμα τη διαμόρφωση προγράμματος εκδηλώσεων και την επίλυση θεμάτων που άπτονται του πολιτισμού.
Με τη συμμετοχή του αντιδημάρχου Πολιτισμού και Μεσαιωνικής Πόλης Τέρη Χατζηιωάννου, οι κ.κ. Νίκος Κωνσταντινίδης και Παναγιώτης Εγγλέζος αντίστοιχα, συζήτησαν με το δήμαρχο τη διαμόρφωση του προγράμματος εκδηλώσεων σε συνεργασία και με τους άλλους φορείς που συνδιαμορφώνουν τα πολιτιστικά δρώμενα στο νησί ενώ κατέθεσαν πρόταση για δημιουργία Λαογραφικού Μουσείου Δωδεκανήσου. Συζήτησαν επίσης την προοπτική παραχώρησης χώρων για τη στέγαση Πολιτιστικών Συλλόγων στις δημοτικές ενότητες ενώ στο ίδιο πλαίσιο εξετάστηκε η προοπτική της αξιοποίησης κοινόχρηστων χώρων και ακινήτων του Δήμου για τη δημιουργία πολιτιστικών δράσεων.
Ο δήμαρχος Ρόδου δήλωσε: «Βάλαμε τον πήχη ψηλά παρουσιάζοντας όλα αυτά τα χρόνια μια πανδαισία πολιτιστικών εκδηλώσεων σε ολόκληρο το νησί. Έτσι θα συνεχίσουμε, στηρίζοντας τους φορείς πολιτισμού και τους αξιόλογους καλλιτέχνες που έχει γεννήσει αυτός ο τόπος».

BOLAS 16 MONOSTHLO

STAVROY ELECTRONICS 2013 mikrh

 

 

 

 

 

-

 

 

KREATAGORA new FINAL