Τετάρτη, 17/07/2019

ΡΟΔΟΣ: Δεν μπορεί ν΄ αποδείξει ότι είναι ιερομόναχος μ΄ αποτέλεσμα να συλληφθεί! - Αύριο η δίκη του

MONAXOS 00-Μια αρκετά ενδιαφέρουσα ιστορία βρίσκεται σ΄ εξέλιξη στην περιοχή μας, με πρωταγωνιστή έναν μοναχό!

Έναν μοναχό, ο οποίος, - όπως έγινε γνωστό, - μην μπορώντας (ή, μην θέλοντας), ν΄ αποδείξει την ιδιότητά του, βρίσκεται στα

κρατητήρια, (ύστερα από σχετική καταγγελία που έγινε σε βάρος του), με σκοπό να δικαστεί αύριο στα Δικαστήρια της Ρόδου με την διαδικασία του αυτοφώρου!

Πρόκειται, λοιπόν, για μια υπόθεση που παρουσιάζει εξαιρετικά μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς εκείνοι που τον γνώρισαν πιστεύουν πως πρόκειται για έναν «άκακο» ιερομόναχο, ο οποίος δεν έχει προκαλέσει ιδιαίτερα προβλήματα με την παρουσία του στη Μονή όπου έχει "εγκατασταθεί". (Δεν αναφέρονται τα ονόματα για ευνόητους λόγους).

Ωστόσο, κι από την άλλη, υπάρχει η δικαιολογημένη, για πολλούς, άποψη, πως, αν δεν μπορεί να αποδείξει ότι είναι μοναχός, κι όλα όσα υποστηρίζει, τότε «κακώς βρίσκεται στη συγκεκριμένη Μονή», και βέβαια "απορούν γιατί δεν απομακρύνεται παρά τις επανειλημμένες συστάσεις που του έχουν γίνει"!

Σε κάθε περίπτωση, αύριο, το Δικαστήριο θ΄ αποφασίσει επί του θέματος και σίγουρα την απόφασή του περιμένουν, όπως προαναφέραμε, αρκετοί συντοπίτες μας!

Εκτός, φυσικά, κι αν μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης «κάτι» αλλάξει, και αφεθεί ελεύθερος ο συγκεκριμένος μοναχός.

 

 

BOLAS 16 MONOSTHLO

 

STAVROY ELECTRONICS 2013 mikrh

 

 

 

 

 

-

 

 

KREATAGORA new FINAL