Τρίτη, 20/11/2018

3ο ΓΕΛ ΡΟΔΟΥ (ΚΑΠΝΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ) : To σχολείο που σέβεται και προστατεύει

3o gel pyr qw

Στο πλαίσιο προστασίας των μαθητών και μαθητριών, το 3ο ΓΕΛ Ρόδου (ΚΑΠΝΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ) προετοιμάζεται και εκπαιδεύεται για ενδεχόμενα ακραίων καταστάσεων και φυσικών καταστροφών.

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο και με πλοηγό την προστασία της υγείας και τη θωράκιση εκπαιδευτικών και εκπαιδευομένων, πραγματοποιήθηκε βιωματικό σεμινάριο ενημέρωσης για την αντιμετώπιση πυρκαγιάς.

Πέραν του τακτικού και επαναλαμβανόμενου ελέγχου των πυροσβεστικών μέσων του σχολείου, ο εν αποστρατεία αξιωματικός της πυροσβεστικής υπηρεσίας κ. Χατζημιχάλης, επισκέφθηκε σε ώρες πέραν του διδακτικού ωραρίου τις εγκαταστάσεις του σχολικού συγκροτήματος, έλεγξε τα πυροσβεστικά μέσα που διαθέτει και ενημέρωσε τους/τις εκπαιδευτικούς για τις ενέργειες που πρέπει να ακολουθηθούν σε περίπτωση πυρκαγιάς.

3o gel pyr q

Κατόπιν, οι ίδιοι οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές/-τριες με τις υποδείξεις του προσομοιώθηκαν σε κατάσταση φωτιάς από ξηρή καύσιμη ύλη προκειμένου να είναι στο μεγαλύτερο βαθμό έτοιμοι για μια τέτοια περίπτωση. Επίσης, σε συνεργασία με φορείς και ειδικούς στο ενδεχόμενο σεισμού, τεχνολογικών ατυχημάτων, πλημμύρας και λοιπόν έντονων φαινομένων πραγματοποιήθηκε σχετική ενημέρωση για το σχέδιο και τον τρόπο διαφυγής προκειμένου να προστατευθεί στο ακέραιο κάθε μέλος της σχολική κοινότητας. Γιατί είναι αδύνατο να ελέγξεις ή να περιορίσεις τα φυσικά φαινόμενα. Είναι, ωστόσο, δυνατόν να περιορίσεις τις επιπτώσεις τους στο ανθρωπίνως ελάχιστο.

3o gel pyr qe

methodiko paideia6 27 11

 VASILARAS FINALE Monostilo2

GRAMMATIKOS GIANNHS55A

 STAVROY ELECTRONICS 2013 mikrh

Πατήστε εδώ για να δείτε τη νέα μας ιστοσελίδα:

http://www.stavrouelectronics.gr/

------------------------------

BOLAS 16 MONOSTHLO

RODIAKH

Το πρωτοσέλιδο της ΡΟΔΙΑΚΗΣ

https://www.rodiaki.gr/widget

 

KREATAGORA new FINAL