Τετάρτη, 17/07/2019

Με την κινεζική εταιρεία PACE με την οποία η ΚΑΙΡ ξεκίνησε ήδη μια πρώτη δοκιμαστική συνεργασία με εξαγωγή προϊόντων της!

KAIR Post Office WineShop

Γόνιμο κρίθηκε το ταξίδι που πραγματοποιήθηκε στην Κίνα από κλιμάκιο της ΚΑΙΡ, συμμετέχοντας στηνσύμπραξη σημαντικών Ελληνικών εταιριών παραγωγής προϊόντων τροφίμων και ποτών«MEDFRESH», ως ο μοναδικός εκπρόσωπος του ελληνικού αφρώδους οίνου, στο πλαίσιο της συνολικής προσπάθειας προώθησης Ελληνικών προϊόντων στην πολυπληθέστερη παγκοσμίως χώρα, που σήμερα φθάνει στο ένα δις, τετρακόσια δέκα τέσσερα εκατομμύρια (1.414.000) πολίτες.

Πρώτιστο μέλημα της εταιρείας είναι η ελαχιστοποίηση οποιουδήποτε επιχειρηματικού ρίσκου και επισφάλειας προκειμένου να αναπτυχθεί συνεργασία διασφαλιζόμενη στο μέγιστο δυνατόν με ρήτρα των επισήμων τοπικών αρχών της περιοχής ανάπτυξης εξαγωγικής δραστηριότητας.

Η κινεζική εταιρεία PACE με την οποία η ΚΑΙΡ ξεκίνησε ήδη μια πρώτη δοκιμαστική συνεργασία με εξαγωγή προϊόντων της για την αγορά της πόλεωνNanningκαι Qinzhouοι οποίεςβρίσκονται στην νοτιοανατολική περιοχή της Κίνας.

KAIR Tianjin

Hεταιρεία PACE ασχολείται με τις πωλήσεις τροφίμων, ποτών και Logistics. Διαθέτει γραφεία στο HongKong και στην Nanning (καλύπτει το σύνολο σχεδόν της Ηπειρωτικής Κίνας) και 40.000m2 αποθήκες. Συνεργάζεται με SuperMarkets, MiniMarkets καθώς και με όλα τα κανάλια πωλήσεων (ηλεκτρονικό εμπόριο, χονδρική, HO.RE.CA). Mέσω κοινοπραξίας με την κρατική εταιρεία BeibuGroup Co. Ltd, διαθέτει 60 κάβες ενώ λειτουργεί και μία πληθώρα minimarket.

Στο πλαίσιο συμφωνίας που υπεγράφη με τον κρατικό όμιλο επιχειρήσεων των Κινεζικών Ταχυδρομείων (ChinaPost), ο οποίος διαθέτει800 καταστήματα delicatessen με κάβες κρασιού και 20.000 καταστήματα τροφίμων σε όλη την Κίνα, συμφωνήθηκε η σταδιακή τοποθέτηση προϊόντων σε περίπου 60 κάβες στην περιφέρειαGuangxiZhuangAutonomousRegion στη νότια Κίνα.

Έχει ήδη γίνει μία πρώτη τοποθέτηση των αφρωδών οίνων, ενώ στους επόμενους μήνες θα ξεκινήσει η διαδικασία παρουσιάσεων και εκπαίδευσης του προσωπικού με το στήσιμο 'Ελληνικών Γωνιών' όπου θα προβάλλεται η ελληνική γαστρονομία και η οινική παράδοση μέσα από γευστικές δοκιμές και CookingShow.

Στην πόλη Qinzhou, η οποία είναι το εγγύτερο λιμάνι της Nanning, συζητήθηκε τον Διευθύνοντα σύμβουλο της Ζώνης Ελευθέρου Εμπορίου η συμμετοχή της ομάδας των Ελληνικών προϊόντωνκαι μεταξύ αυτών και τα προϊόντα της ΚΑΙΡ στην ηλεκτρονική πλατφόρμα 'Alibaba' για την νότια Κίνα.

Στην πόληTianjin επίνειο της πρωτεύουσας της χώρας Πεκίνου (Beijing) που αποτελεί την σημαντικότερη πόλη εισόδου προϊόντων για την βορειοανατολική Κίνα, παρουσία τουυφυπουργούοικονομικών της επαρχίας κ. HuangQi, υπεγράφη σύμφωνο συνεργασίας το οποίο προβλέπει την δωρεάν διάθεση χώρου αποθήκευσης στην Ζώνη Ελεύθερου Εμπορίου.

Παράλληλα έγιναν συναντήσεις με μεγάλους εισαγωγείς όπου εκδηλώθηκε σημαντικό ενδιαφέρον για τα αφρώδεις οίνους CAIR νε στόχο να είναι διαθέσιμα τα προϊόντα μας την Κινέζικη Πρωτοχρονιά.

Το κλιμάκιο της ΚΑΙΡ αποτελείτο από τον Πρόεδρο της Εταιρείας Αγαπητό ΠΑΠΟΥΡΔΑΝΟ, το μέλος του ΔΣ Αντώνη ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΟΥ και τον Διευθυντή Εξαγωγών Νίκο ΧΑΖΙΡΗ.

Μετά το ξεκίνημα της συνεργασίας στην Αμερικανική αγορά, ηΚινεζική αγορά αποτελεί έναν δεύτερο σημαντικό εξαγωγικό στόχο για την Εταιρία μας.
Η προσπάθεια μας θα είναι συνεχής και μεθοδική ώστε η ΚΑΙΡ,η Δωδεκανησιακή εταιρία που φέτος συμπληρώνει 90χρόνια λειτουργίας να αναπτύσσεται, να προοδεύει και να συνεχίζει να αποτελεί έναν σημαντικό πυλώνα στήριξης των σταφυλοπαραγωγών του νησιού μας και ανάπτυξης της τοπικής οικονομίας.

 

BOLAS 16 MONOSTHLO

 

STAVROY ELECTRONICS 2013 mikrh

 

 

 

 

 

-

 

 

KREATAGORA new FINAL