Τετάρτη, 17/07/2019

Τα λάθη στους πίνακες αναπληρωτών τελειωμό δεν έχουν

KAQHGHTES ar

Πριν από μερικές ημέρες το υπουργείο Παιδείας αναγκάστηκε να αλλάξει τους πίνακες προσληφθέντων εκπαιδευτικών αφού περιοχές όπως Ηράκλειο Κρήτης, Πειραιάς, Χίος, Οινούσσες, Ψαρά, Ανατ. Θεσσαλονίκης, κ.α. δεν περιλήφθηκαν μέσα σε αυτούς. Πολύ συνάδελφοι λοιπόν ενώ μπήκαν στο το καράβι για να μεταβούν στο νομό πρόσληψης τους, πληροφορηθήκαν την ύπαρξη νέων πινάκων οι οποίοι αναιρούσαν τους παλιότερους. Πολλοί από αυτούς έπρεπε να γυρίσουν πίσω και να μεταβούν σε άλλη περιοχή της Ελλάδος. Κάτι τέτοιο φαίνεται ότι θα επαναληφθεί αφού το υπουργείο παιδείας προανήγγειλε αλλαγές στις κατηγορίες των σχολείων.
Θα πρέπει να πάψει αυτή η απαράδεκτη προχειρότητα των υπηρεσιών του υπουργείου παιδείας στο μείζονα ζήτημα προσλήψεων εκπαιδευτικού προσωπικού τη στιγμή που όλα αυτά τα χρόνια της κρίσης οι αναπληρωτές συνάδελφοι είναι αυτοί που έχουν στηρίξει τι σχολικές μου μονάδες και κυρίως της δικιάς μας δύσκολης περιοχής.
Το υπουργείο παιδείας θα πρέπει να προβεί σε άμεσους διορισμούς μόνιμους διορισμούς όπως έχει υποσχεθεί πολλές φορές. Διαφορετικά το υπουργείο παιδείας να διενεργεί προσλήψεις αναπληρωτών συναδέρφων σε μια (1) φάση, στις αρχές κάθε Σεπτέμβρη ώστε όλες τις σχολικές μονάδες να λειτουργούν με το απαραίτητο διδακτικό προσωπικό, και τα σχολεία να μην ταλαιπωρούνται χωρίς προσωπικό ακόμα και μετά τα Χριστούγεννα.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΑΡΙΝΟΣ                      ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΞΑΦΗΣ

 

BOLAS 16 MONOSTHLO

 

STAVROY ELECTRONICS 2013 mikrh

 

 

 

 

 

-

 

 

KREATAGORA new FINAL