Τετάρτη, 17/07/2019

Μέχρι τη γιορτή του Μεγαλόχαρου, έτοιμο το καμπαναριό στον Πανορμίτη *** Από την 1η Οκτωβρίου, έτοιμος και ο ξενώνας

SYMH panormith4
Την εντατικοποίηση των εργασιών για την άμεση αποπεράτωση των εργασιών που εκτελούνται εδώ και αρκετό καιρό στο καμπαναριό του Πανορμίτη, ξεκινά η Εφορία της Μονής.

Ήδη έχουν ολοκληρωθεί οι σχετικές συζητήσεις και οι εργασίες αναμένεται να ξεκινήσουν με γρήγορους ρυθμούς, ούτως ώστε μέχρι την ημέρα της γιορτής του Μεγαλόχαρου να έχουν τελειώσει.

panormiths

Να θυμίσουμε ότι σημαντική είναι και η οικονομική ενίσχυση από πλευράς Περιφέρειας λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι η Ιερά Μονή Ταξιάρχου Μιχαήλ του Πανορμίτη στη Σύμη αποτελεί ιστορικό διατηρητέο μνημείο ιδιαίτερης αρχαιολογικής, ιστορικής και καλλιτεχνικής αξίας. Αν όλα, λοιπόν, εξελιχθούν σύμφωνα με τις προθέσεις της Μητρόπολης μέχρι την ημέρα της γιορτής του Μεγαλόχαρου, θα έχουν ολοκληρωθεί.

PANORMITHS GHROKOMEIO

ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ, ένα ακόμη σημαντικό έργο αναμένεται να είναι έτοιμο από την 1η Οκτωβρίου, το οποίο αναμένεται να εξυπηρετήσει αρκετούς προσκυνητές. Πρόκειται για τον ξενώνα της Μονής, όπου έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες και είναι έτοιμα προς διάθεση 10 δίκλινα δωμάτια, τα οποία διαθέτουν όλες τις ανέσεις. Πρόκειται για ένα σημαντικό έργο που, πέρα από τα έξοδα που απαιτήθηκαν, είναι βέβαιο πως θα εξυπηρετήσει αρκετούς προσκυνητές.

 

BOLAS 16 MONOSTHLO

 

STAVROY ELECTRONICS 2013 mikrh

 

 

 

 

 

-

 

 

KREATAGORA new FINAL