Παρασκευή, 24/05/2019

Ειδήσεις που αναμένεται να συζητηθούν *** Ειδήσεις από το νησί μας

SYMBAINOYN KI AYTA STO NHSI MAS

Όλα τριγύρω αλλάζουνε κι όλα τα ίδια μένουν! Μέχρι τις αρχές Σεπτεμβρίου, - σύμφωνα με την Ροδιακή, - αναμένεται να προσφύγουν στο Συμβούλιο Εφετών Δωδεκανήσου οι κ.κ. Μαχαιρίδης, Κουσουρνάς, Χατζηδιάκος ζητώντας να εξαφανιστεί το αντίστοιχο βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Ρόδου το οποίο τους παραπέμπει σε δίκη στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο για τις πλημμύρες που σημειώθηκαν στο νησί μας τον Νοέμβριο του 2013, στις οποίες έχασαν τη ζωή τους τέσσερις άνθρωποι. Στο μεταξύ, με δηλώσεις τους στη Ροδιακή, οι συνήγοροι υπεράσπισης των εμπλεκομένων κ.κ. Κώστας Σαρρής, Γρηγόρης Μοράρης, Δημήτρης Σαλαμαστράκης και Φώτης Κωστόπουλος δηλώνουν  ότι δεν υπάρχουν τα στοιχεία εκείνα που να στοιχειοθετούν τα αδικήματα σε βάρος των πελατών τους.

*** Ξεκινά από σήμερα το πανηγύρι της Κρεμαστής, το οποίο θα διαρκέσει μέχρι τις 12 Αυγούστου. Και βέβαια, σ΄ αυτό το διάστημα οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ανάψουν το κεράκι στην Μεγαλόχαρη, να την ασπαστούν, να επισκεφθούν την 53η Πανελλήνια Έκθεση Χειροτεχνίας Κρεμαστής, να δουν να ψωνίσουν, να φάνε το "πανηγυριώτικο" σουβλάκι τους και γενικά να περάσουν κάποιες όμορφες στιγμές.

*** Τα πράγματα στη θέση τους φαίνεται πως έβαλε φέτος ο πρόεδρος της Κρεμαστής κ. Ποδιώτης. Και μακάρι να διατηρηθούν μέχρι το τέλος για να μην υπάρχουν τα γνωστά προβλήματα αλλά και δικαιολογημένα παράπονα.

*** Κυριακή 12 Αυγούστου στο Φεστιβάλ Σύμης '18: "Ένα ταξίδι στην παλιά Σύμη" με παραδοσιακούς χορούς από τη νησιωτική Ελλάδα. Με την επιμέλεια της Ένωσης Γυναικών Σύμης! Και με την ευκαιρία, το Φεστιβάλ συνεχίζει να εντυπωσιάζει, όπως επίσης και η προσέλευση του κόσμου, ακόμη κι από τα γειτονικά νησιά και κυρίως από τη Ρόδο.

*** Από την Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου ανακοινώθηκε ότι ξεκινούν δολωματικοί ψεκασμοί των ελαιοδένδρων για την καταπολέμηση του Δάκου της ελιάς την ερχόμενη Δευτέρα, οι οποίοι θα διαρκέσουν περίπου μέχρι και τις 21 του μήνα σε όλες τις Δημοτικές Κοινότητες της νήσου Ρόδου.

BOLAS 16 MONOSTHLO

STAVROY ELECTRONICS 2013 mikrh

 

 

 

 

 

-

 

 

KREATAGORA new FINAL