Παρασκευή, 24/05/2019

Μακάρι ο δήμαρχος να υλοποιήσει όλες τις υποσχέσεις που έδωσε χθες στα Εγκαίνια της 53ης Πανελλήνιας Έκθεσης Κρεμαστής

53h ekqesh2
Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον περίμεναν χθες οι εκατοντάδες παριστάμενοι στα Εγκαίνια της 53ης Πανελλήνιας Έκθεσης Κρεμαστής ν΄ ακούσουν το τι θα πουν οι εκπρόσωποι της Περιφέρειας και του Δήμου Ρόδου.

Δυστυχώς, όμως, τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως τα περίμεναν, καθώς ο μεν Περιφερειάρχης, για κάποιους λόγους, που δεν έγιναν γνωστοί, δεν παρέστη στα εγκαίνια!

Αντ΄ αυτού παραβρέθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Πρωτογενούς Τομέα, Φιλήμονας Ζαννετίδης, ο οποίος έκανε ιδιαίτερη και περισσότερη αναφορά στα θέματα της αρμοδιότητάς του αλλά και στη συμμετοχή των Εκθετών.

53h ekqesh3

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

Από την πλευρά του, ο δήμαρχος κ. Φώτης Χατηδιάκος, προτίμησε ν΄ αναλώσει αρκετή ώρα με θέματα που έχουν σχέση με την Κρεμαστή και τα καυτά ζητήματα που την απασχολούν, επισημαίνοντας μάλιστα το γεγονός ότι, η καθυστέρησή τους έχει αποτελέσει αιτία για να «τ΄ ακούν» καθημερινά οι σύμβουλοι του Τοπικού Συμβουλίου και ιδιαίτερα ο πρόεδρος κ. Τσαμπίκος Ποδιώτης.

Έτσι, ο δήμαρχος έκανε αναφορά στην παραλία, στα σχολεία, στις ασφαλτοστρώσεις που θα γίνουν, στο 2ο Δημοτικό Σχολείο που θα λειτουργήσει, και άλλα!

Βέβαια, όσοι τον άκουσαν εξέφρασαν την ευχή όλα αυτά να υλοποιηθούν σύντομα, (μια και την επόμενη χρονιά θα διανύουμε προεκλογική περίοδο), και δεν θα ήθελαν όλα αυτά να τα... ξανακούσουν καθώς θα θεωρείται πλέον κοροϊδία και εμπαιγμό"!

** Τα εγκαίνια της Έκθεσης πραγματοποίησαν ο Επίσκοπος Ολύμπου κ. Κύριλλος, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Φιλ. Ζαννετίδης και ο Δήμαρχος κ. Φώτης Χατζηδιάκος.

53h ekqesh4

53h ekqesh

BOLAS 16 MONOSTHLO

STAVROY ELECTRONICS 2013 mikrh

 

 

 

 

 

-

 

 

KREATAGORA new FINAL