Παρασκευή, 24/05/2019

Πολύ απλός και κατανοητός λόγος του κ. Τσαμπίκου Ποδιώτη -- Ευχαριστίες στους Προέδρους της Κοινότητας Κρεμαστής

PODIWTHS TSAMP 1

Κυρίες και κύριοι καλησπέρα σας. Θα ήθελα, ως πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Κρεμαστής, να σας καλωσορίσω στα εγκαίνια της Πανελλήνιας Έκθεσης Χειροτεχνίας και Αγροτικής Οικονομίας.

Επίσης θα ήθελα να σας ευχαριστήσω που μας τιμάτε με την παρουσία σας στον ιδιαίτερο αυτό θεσμό που γιορτάζει 53 χρόνια συνεχούς πορείας.

Η έκθεσή μας αποτελεί κορυφαίο πολιτιστικό γεγονός και προσελκύει εκθέτες απ όλη την Ελλάδα και επισκέπτες απ΄ όλο το νησί και τον κόσμο καθώς πραγματοποιείται στη διάρκεια της τουριστικής περιόδου.

Σημαντικός παράγοντας της ανάπτυξής της αποτελεί ο εορτασμός της Κοιμήσεως της Θεοτόκου που συνδέεται με ποικίλες εκδηλώσεις προς τιμήν της.

Η ιστορία της Πανελλήνιας Έκθεσης Κρεμαστής ξεκινά το 1965 με πρωτοβουλία του Υπουργού Βιομηχανίας αείμνηστου Ιωάννη Ζίγδη και του τότε Κοινοτάρχη αείμνηστου Γιωργίου Τοδουλάκη.

Σ΄ αυτό το σημείο επιθυμώ να συγχαρώ τους Προέδρους της Κοινότητας Κρεμαστής που κατάφεραν να διατηρήσουν το θεσμό αυτό ζωντανό έως σήμερα:

Τον κ. Καπόττο Ελευθέριο
Τον κ. Πιπίνο Γεώργιο
Τον κ. Μιχαήλ Παντελή
Τον κ. Κουκιά Στέργο
Τον κ. Κορδίνα Μιχάλη και
Τον κ. Κεφαλάκη Νικόλαο.

Φτάνοντας στο σήμερα ... στο 2018, πραγματοποιούμε την Έκθεση σε συνεργασία με την εταιρεία RM International, η οποία διαθέτει τεράστια εμπειρία στην υλοποίηση τέτοιων εκδηλώσεων.

Βέβαια για να δημιουργηθεί αυτή η μοναδική ατμόσφαιρα που συνδέει την παράδοση με τη σημερινή εποχή, εργάστηκε επίπονα η οργανωτική Επιτροπή της Έκθεσης, η οποία με ιδιαίτερο κόπο κατάφερε να συνεχίσει το θεσμό εμπλουτίζοντάς την με νέους εκθέτες και νέα προϊόντα.

Συγκεκριμένα, στο σημείο αυτό θα ήθελα να εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες στα μέλη του τοπικού συμβουλίου Κρεμαστής, κ. Ζήσιμο Βασίλειο Δελαπόρτα, κ. Δημήτρη Κοκκάρη, κ. Γεώργιο Σοφρωνά και τον κ. Νικόλαο Βόλα.

Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Πολιτιστικό και Φιλανθρωπικό Σύλλογο Κρεμαστής, «Παναγιά η Ελεημονήτρια» καθώς και τους εμπλεκόμενους φορείς και όλους εκείνους που βοήθησαν με οποιονδήποτε τρόπο στην υλοποίησή της. Ιδιαίτερα, θα ήθελα να ευχαριστήσω το Δήμαρχο Ρόδου κ. Χατζηδιάκο Φώτη, καθώς και τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Χατζημάρκο Γεώργιο για την στήριξη και τη συνεργασία που επέδειξαν.

Τέλος, σας ευχαριστώ όλους σας που στηρίζετε το θεσμό της Πανελλήνιας Έκθεσης Κρεμαστής με αγάπη. Αυτό μας παρακινεί να αγωνιζόμαστε και να εξελισσόμαστε ολοένα και περισσότερο χρόνο με το χρόνο.
Σας ευχαριστώ πολύ, καλή Παναγιά!!!

BOLAS 16 MONOSTHLO

STAVROY ELECTRONICS 2013 mikrh

 

 

 

 

 

-

 

 

KREATAGORA new FINAL