Παρασκευή, 24/05/2019

Εξαρθρώθηκε κύκλωμα που προμήθευε με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα αλλοδαπούς διευκολύνοντάς τους να ταξιδέψουν παράνομα στο εξωτερικό μέσω του αερολιμένα Ρόδου

MELH KYKLWMATOS

Τέλος στη δράση κυκλώματος που προμήθευε αλλοδαπούς με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα κατάφεραν να βάλουν αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα και της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου.

Για την συγκεκριμένη υπόθεση συνελήφθησαν δυο αλλοδαποί ηλικίας 21 και 39 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται για κατοχή πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων και διευκόλυνση αλλοδαπών να ταξιδέψουν παράνομά στο εξωτερικό.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο επιχειρησιακού σχεδιασμού και στοχευμένων δράσεων για την αντιμετώπιση της διακίνησης μη νόμιμων μεταναστών προχθές το βράδυ στον αερολιμένα Ρόδου πραγματοποιήθηκε αστυνομικός έλεγχος στον 21χρονο και βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένα μέσα σε αποσκευή που μετέφερε τρία πλαστά ιταλικά δελτία ταυτότητας.

Κατά την εξέλιξη της αστυνομικής έρευνας προέκυψε ότι ο 21χρονος ενεργούσε κατ' εντολή του 39χρονου έχοντας ως αποστολή την έκδοση καρτών επιβίβασης και τη διάθεσή τους σε αλλοδαπούς που επιχειρούσαν να ταξιδεύσουν παράνομα στο εξωτερικό.

Από την περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου αξιοποιώντας τα συγκεντρωθέντα στοιχεία της έρευνας εντόπισαν και συνέλαβαν χθες το μεσημέρι τον 39χρονο κατηγορούμενο.

Τα πλαστά δελτία ταυτότητας κατασχέθηκαν.

Ο 21χρονος οδηγήθηκε ήδη στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου, ενώ ο 39χρονος θα οδηγηθεί αρμοδίως σήμερα.

BOLAS 16 MONOSTHLO

STAVROY ELECTRONICS 2013 mikrh

 

 

 

 

 

-

 

 

KREATAGORA new FINAL