Τετάρτη, 12/12/2018

Απίστευτο τροχαίο ατύχημα στο νησί μας! Έχασε το πόδι του ένα παιδάκι 10 ετών!

ASQENOFORO ATYXHMA 20e

Ένα πραγματικά απίστευτο τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε χθες βράδυ στο νησί μας, και συγκεκριμένα στην περιοχή της Ιξιάς, όπου «έχασε» το πόδι του ένα 10χρονο παιδάκι!

Βέβαια, το γεγονός αυτό έχει αποτελέσει αιτία για να συζητηθεί ευρύτατα στην κοινή γνώμη της Ρόδου, καθώς ο πιτσιρικάς που παραθέριζε στο νησί μας, πήγε να περάσει από την μία πλευρά του δρόμου στην άλλη μαζί με τους γονείς του, και μάλιστα από διάβαση πεζών, κι εκείνη τη στιγμή, ένας νεαρός οδηγός μηχανής, (από την Ρόδο), τον παρέσυρε και τον τραυμάτισε σοβαρά!

Ήδη το παιδί βρίσκεται στο Νοσοκομείο "Παίδων", στην Αθήνα, ενώ ανακρίσεις διενεργούνται από τις αρμόδιες αρχές, προκειμένου να διαπιστωθεί κάτω από ποιες συνθήκες σημειώθηκε το ατύχημα!

Ωστόσο, σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η οικογένεια, (από την Φινλανδία), βρισκόταν εκείνη την ώρα (στις 8 παρά 5 το βράδυ), στην περιοχή της Ιξιάς, και πήγε να περάσει από την μία πλευρά του δρόμου στην άλλη, και μάλιστα, όπως επισημαίνεται γι΄ άλλη μια φορά, από διάβαση πεζών. Όμως, κάτω από άγνωστες συνθήκες, το παιδί, παρασύρθηκε βίαια από διερχόμενη μηχανή, μ΄ αποτέλεσμα να υποστεί ακρωτηριασμό του ποδιού του.

Αμέσως ζητήθηκε να γίνει αεροδιακομιδή, και ο πιτσιρικάς μεταφέρθηκε εσπευσμένα στην Αθήνα, και συγκεκριμένα στο Νοσοκομείο των "Παίδων", ενώ το Τμήμα Τροχαίας Ρόδου διενεργεί ανακρίσεις για να διαπιστωθούν τα αίτια του ατυχήματος.

methodiko paideia6 27 11

 05 XRYSOXOEIO GRAMMATIKOU EYXES

09 ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΟ ΠΑΠΑΣΤΑΜΑΤΗ

04 STAYROULAKHS FINAL

 GIANNHS christmas PSHTOPWLEIO

VASILARAS FINALE Monostilo2

STAYROY XRISTOYG

 

BOLAS 16 MONOSTHLO

 

KREATAGORA new FINAL