Τετάρτη, 20/03/2019

Αίτημα στέγασης (γραφείου) της Ένωσης Αξιωματικών Αστυνομίας Νοτίου Αιγαίου στην έδρα της Α΄ Αστυνομικής Δ/νσης Δωδ/σου ---Ο Αγρέλλης στον Φοίβο --- Η Στατιστική της Αιολικής Ενέργειας

ASTYNOMIKH DIEYQYNSH 54

Η Ένωσή μας στην προσπάθειά της να ανταποκριθεί στις ευθύνες της απέναντι στα μέλη της αλλά και στην Ιστορία της και κορυφώνοντας πλέον τον Δίκαιο Αγώνα της υπέρ των μελών της και των Υπηρεσιών του Νοτίου Αιγαίου τόσο στα Δωδεκάνησα όσο και στις Κυκλάδες, στηριζόμενη πλέον στο Έργο της που έκτισε με μόχθο ουσιαστικά μόλις τα τρία τελευταία χρόνια και απευθυνόμενη στην Διοίκηση ζητά επιτέλους να της αποδοθεί- παραχωρηθεί κατάλληλος χώρος για Δημιουργία Γραφείου Ενώσεως εντός της Έδρας της Ά Αστυνομικής Διεθυνσης Δωδεκανήσου σύμφωνα με την τελευταία έστω Αιτησή της.
Ως γνωστόν κατέχουμε μια μοναδική αρνητική πρωτοτυπία για Ένωση αλλά όχι με δική μας Ευθύνη. Ειμαστε χωρις Γραφεία απο το Ετος Συστασεώς μας.
Θα μιλήσω ως Πρόεδρος Αγωνιστής για άλλη μια φορά με την καρδιά μου και θα τονίσω: " Δεν είμαστε οι παρίες του Συνδικαλισμού της Αστυνομίας. Είμαστε οι γνήσιοι Αγωνιστές της Πρώτης Γραμμής Ευθύνης".
Ευθύμιος Ι. Καλαμάτας

Ο Γιώργος Αγρέλλης στον Φοίβο Κρεμαστής

«Είμαστε στην ευχάριστη να καλωσορίσουμε τον Αγρελλη Γιώργο στην οικογένεια του Φοίβου Κρεμαστης για την νεα ποδοσφαιρική σεζόν στο τμημα διαφημίσεων και χορηγιών της ομάδας μας".

Η Στατιστική της Αιολικής Ενέργειας το Α' Εξάμηνο 2018

Τη Στατιστική της Αιολικής Ενέργειας στην Ελλάδα για το πρώτο εξάμηνο 2018 ανακοίνωσε η Ελληνική Επιστημονική Ένωση Αιολικής Ενέργειας (ΕΛΕΤΑΕΝ).

Με βάση τη Στατιστική, τo σύνολο της αιολικής ισχύος που το τέλος του Ιουνίου 2018 βρισκόταν σε εμπορική ή δοκιμαστική λειτουργία είναι 2.690,5 MW αυξημένη μόλις κατά 1,5% ή 39,2 MW σε σχέση με το τέλος του 2017.

Επισυνάπτεται το συνολικό δελτίο τύπου και η παρουσίαση της Στατιστικής.

BOLAS 16 MONOSTHLO

STAVROY ELECTRONICS 2013 mikrh

 

 

 

 

 

-

 

 

KREATAGORA new FINAL