Πέμπτη, 21/02/2019

Ευχαριστίες του Δ.Σ. της "Προόδου" Κρεμαστής, για το πολύ πετυχημένο 13ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών!

XOREYTIKO 2018 3

Το 13ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών στην Κρεμαστή τελείωσε και ως Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου «Η ΠΡΟΟΔΟΣ» νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τους συντελεστές αυτής της όμορφης εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στις 6 , 7 & 8 Ιουλίου 2018.
Στο Φεστιβάλ αυτό πήραν μέρος μουσικοί, χορευτές από τη Ρόδο και άλλα μέρη της πατρίδας μας, ταξιδεύοντάς μας από τη Ρόδο μέχρι τη Θράκη και από τη Θράκη μέχρι την Αράχωβα. Η αναπαράσταση του Παραδοσιακού γάμου Κρεμαστής συγκίνησε τους παλαιότερους και ενθουσίασε τους νεώτερους.

Για την επιτυχημένη αυτή διοργάνωση ευχαριστούμε τους Συλλόγους που πήραν μέρος και συγκεκριμένα :
1. Τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αφάντου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΑΘΟΛΙΚΗ».
2. Τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κρητών Ρόδου «Ο ΨΗΛΟΡΕΙΤΗΣ».
3. Τον Πολιτιστικό Σύλλογο Λάρδου «Ο ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ».
4. Τις φιλοξενούμενες ομάδες και, συγκεκριμένα, τον «ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΒΡΙΤΩΝ ΞΑΝΘΗΣ» και το «ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΑΡΑΧΩΒΑΣ». 

XOREYTIKO 2018

Επίσης, ευχαριστούμε : τους χορηγούς που μας στηρίζουν, την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου ως μεγάλο χορηγό, το ΔΟΠΑΡ και τη Δημοτική Κοινότητα Κρεμαστής ως συνδιοργανωτές της εκδήλωσης.

Τον ΟΠΣ Ρόδου, το χορηγό επικοινωνίας μας «ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ», τους τηλεοπτικούς σταθμούς «ΘΑΡΡΙ» και «ΙΡΙΔΑ» για την τριήμερη τηλεοπτική κάλυψη, καθώς και τον πανοσιολογιότατο πατέρα Νεκτάριο Πόκκια για τη φιλοξενία και τη σίτιση των χορευτικών ομάδων στην Ιερά Μονή «ΘΑΡΡΙ».

XOREYTIKO 2018 2

Ευχαριστούμε τον εργολάβο κ. Κασιώτη Θωμά για το στήσιμο της σκηνής, τα ΜΜΕ, γραπτού και ηλεκτρονικού Τύπου που προέβαλαν την εκδήλωσή μας, τους χοροδιδασκάλους του Συλλόγου μας κ. Μιχαλάκη Φιλήμονα και κ. Παλαιολόγο Ευάγγελο, τους χορευτές μας, τη δασκάλα ζωγραφικής του Συλλόγου μας κ. Γαρυφάλλου Ζωή για την έκθεση ζωγραφικής και τα σκηνικά του παραδοσιακού γάμου, τους παρουσιαστές της εκδήλωσης Ραφαέλα Μπάτη και Αντώνη Χατζηιωάννου, όλα τα μέλη του Συλλόγου, όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους και φυσικά όλους τους αφανείς ήρωες αυτής της εκδήλωσης.

Ευχόμαστε και του χρόνου τα καλύτερα!

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
ΜΠΑΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

BOLAS 16 MONOSTHLO

STAVROY ELECTRONICS 2013 mikrh

 

 

 

 

 

-

 

 

KREATAGORA new FINAL