Παρασκευή, 19/04/2019

Όσο "μπαίνουμε" για τα καλά στο καλοκαίρι, τόσο και αυξάνονται οι κλοπές και οι διαρρήξεις!

ASTYNOMIKO OXHMA NEW fr

Εξιχνιάστηκαν χθες, τέσσερις περιπτώσεις κλοπής από επιχειρήσεις και κατοικίες στη Ρόδο. Για τις περιπτώσεις αυτές σχηματίσθηκαν ξεχωριστές ποινικές δικογραφίες από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου και το Αστυνομικό Τμήμα Αρχαγγέλου σε βάρος συνολικά πέντε ημεδαπών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο συλλογής και αξιολόγηση στοιχείων αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Αρχαγγέλου εντόπισαν και προσήγαγαν τρεις δράστες ηλικίας 20, 40 και 43 ετών οι οποίοι την 28/29.06.2018 αφαίρεσαν από δυο επιχειρήσεις στη Δημοτική Ενότητα Αφάντου εξοπλισμό συνολικής εκτιμώμενης αξίας -67.000- ευρώ.

Παράλληλα, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου διερευνώντας σχετική καταγγελία προσήγαγαν έναν 21χρονο για τον οποίο διαπιστώθηκε ότι την 25.06.2018 παραβίασε κατοικία στην πόλη της Ρόδου και αφαίρεσε κυνηγετικό όπλο και τιμαλφή εκτιμώμενης αξίας -5.000- ευρώ.

Επιπρόσθετα εξακριβώθηκε ότι 21χρονος το τελευταίο 10ημερο του Ιουνίου στην πόλη της Ρόδου παραβίασε μαζί 24χρονο συνεργό άλλη μια κατοικία με σκοπό την κλοπή.

Μέρος των αφαιρεθέντων αντικειμένων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν.

Οι δικογραφίες που σχηματίσθηκαν θα υποβληθούν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ρόδου.

BOLAS 16 MONOSTHLO

STAVROY ELECTRONICS 2013 mikrh

 

 

 

 

 

-

 

 

KREATAGORA new FINAL